Kingsize bed

Op zoek naar een kingsize bed? Bij ons vind je een uitgebreide collectie van comfortabele en stijlvolle kingsize bedden in verschillende afmetingen, materialen en stijlen. De breedtematen 240, 270 en 300 cm zijn in onze webshop terug te vinden, maar nog grotere of tussenliggende maten zijn ook verkrijgbaar.

Of je nu op zoek bent naar een klassiek houten bedframe of een modern gestoffeerd bed, wij hebben voor ieder wat wils. Bekijk nu onze collectie 2-persoons bedden die je ook in kingsize kunt samenstellen en vind het bed van jouw dromen!

Vanaf 3.480,-
Vanaf 3.480,-
Vanaf 3.480,-
  • Specialist in extra grote en afwijkende maten
  • Gratis levering in NL
  • Betaling bij aflevering mogelijk
Vanaf 3.929,-
Vanaf 4.769,-
Vanaf 4.889,-
Vanaf 4.889,-
Vanaf 4.899,-
Vanaf 6.249,-

Wat zijn de afmetingen van een kingsize bed?

Een bed mag officieel een kingsize bed genoemd worden als de afmeting 180×200 cm is, of nog groter. Een logische naam, want in zo’n groot bed ben je de koning te rijk! Een kingsize bed is daarmee een stuk breder dan een queensize bed (minimaal 160×200 cm). 

Kingsize bed op maat

Bij De-Slaapfabriek denken wij graag buiten de lijntjes. Op zoek naar een kingsize bed, maar wil je toch nét wat anders? Dan denken wij graag met je mee om het perfecte kingsize bed op maat voor je te ontwikkelen. 

Ga je voor een kingsize bed of kingsize boxspring? Ga je liever voor een bed met hoofdeind of zonder hoofdeind? Alles is mogelijk bij De-Slaapfabriek, daar hoef je niet wakker van te liggen!