Opklapbedden

Opklapbedden: tover iedere ruimte om tot een slaapplek! Wanneer je regelmatig vrienden of familie te logeren hebt en daar geen aparte logeerkamer voor kunt inrichten, kan een opklapbed een hele handige en ruimtebesparende oplossing zijn.

549,-

Accessoires

Vouwbed Luxe

549,-

Een opklapbed kun je vaak veel makkelijker kwijt en is zo uitgeklapt wanneer je het nodig hebt. Het bed is onopvallend weg te klappen en past nagenoeg in iedere ruimte. Of je nou op zolder, in de studeerkamer of zelfs in je kantoor een plekje maakt. Het is een ideale oplossing. Je kunt er zelfs voor kiezen om een opklapbed met een bureau te gebruiken.

Wij weten dat onze bedden vaak gebruikt worden om studeerkamers in één klap multifunctioneel te maken. Studenten moeten het vaak doen met kleine kamers en dan zijn opklapbedden een echte uitkomst.

Wakker worden, je bed opmaken, je bed opklappen, je klapt je bureau uit en kunt direct studeren of het gebruiken als eetkamer tafel.  Hoe dan ook, je bed is altijd klaar voor gebruik!

Wat is nou een opklapbed?

In het geval van een kleine slaapkamer, een logeerkamer of als je regelmatig een extra bed nodig hebt, kun je kiezen voor een opklapbed. Een groot voordeel van een opklapbed is dat deze gemakkelijk opgeborgen kan worden. Even inklappen en je hebt geen idee dat er een bed in de kamer staat. Dit is ideaal op plaatsen waar de ruimte beperkt is of waar het bed maar af en toe nodig is. Denk bijvoorbeeld aan een studentenkamer, vakantiehuis, studio of logeerkamer. Een opklapbed biedt alle luxe van een ledikant, met als groot voordeel dat je deze kunt opbergen als je het niet gebruikt. Met een handomdraai tover je de woonkamer, studeerkamer of zolder om tot een volwaardige slaapkamer. Maak goed gebruik van de ruimte met een opklapbed. Met opklapbedden bespaar je gigantisch veel ruimte en daarnaast zijn veel opklapbed-varianten ook nog eens multifunctioneel. Wat je budget ook is en welke stijl je ook zoekt, in ons assortiment vind je ongetwijfeld het handige opklapbed dat bij jou past.

De collectie omvat zowel verticaal openklappende bedden, horizontaal openklappende bedden en stapelbedden in verschillende maten.