Slaapbanken

Een slaapbank: uiterst geschikt voor kleine ruimtes en logés. Een slaapbank is een ideale keuze als je weinig ruimte hebt, je kunt het meubel namelijk eenvoudig combineren. ’s Avonds geniet je van jouw favoriete Netflix-serie op de bank, waarna je deze uitklapt en heerlijk kunt genieten van een goede nachtrust. Niet alleen als je weinig ruimte hebt, is een slaapbank een perfecte oplossing, maar heb je bijvoorbeeld regelmatig logés of een studentenkamer? Dan is een slaapbank ook uiterst geschikt. Let er wel op dat je het juiste formaat kiest.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Als bank neemt de slaapbank natuurlijk minder plek in beslag dan wanneer deze is uitgeklapt. Bepaal dus goed van tevoren hoeveel ruimte de slaapbank in beslag mag en kan nemen.

Van een bank naar een bed in een handomdraai

Het is echt geen hogere wiskunde om van de bank een bed te maken. Handig, dan hoef je niet elke keer als er iemand komt slapen met een matras te sjouwen. Tegenwoordig is de kwaliteit van een slaapbank zoveel verbeterd, dat jouw logés toch een heerlijke nachtrust hebben. Het is natuurlijk wel belangrijk om van tevoren te bepalen of je een slaapbank dagelijks gebruikt, of alleen voor logés. Op basis daarvan kun je kiezen voor welke kwaliteit slaapbank je kunt gaan. Heb je advies nodig? Schroom dan niet om contact met onze slaapspecialisten op te nemen, zij helpen jou graag verder!

Een slaapbank online bestellen

Het handige van een slaapbank online bestellen, is dat het gratis bij jou thuis wordt bezorgd, en je hoeft pas achter te betalen als je dat prettig vindt! Zo heb je vooraf geen kosten. Wil je onze slaapbanken liever in het echt zien? Dat kan! Wij nodigen je van harte uit in onze showroom in Heerhugowaard, waar je onze slaapbanken kunt testen. Dan weet je zeker dat u een goede koop doet.