Bel

BOXSPRING

Stel uw boxspring helemaal zelf samen

Bent u op zoek naar een los boxspringonderstel omdat uw matras nog wel een tijdje meekan, of bent u toe aan een compleet nieuw bed? Bij De-Slaapfabriek kunt u zelf die keuze maken!

We hebben een grote collectie boxsprings van verschillende merken: zo is er voor ieder wat wils. Van goedkoop en comfortabel, tot een luxe en uitgebreid bed. Kiest u liever ook nog voor een extra stevige finishing touch met uw topdekmatras voor een aangenaam ligcomfort? Geen probleem! Ook dit kunt u tijdens het bestelproces aangeven.

De voordelen van een boxspring

De keuze tussen een ledikant en een boxspring is geheel afhankelijk van uw wensen. Zo bieden boxsprings vaak meer ondersteuning en ligcomfort, maar heeft een ledikant wat meer mogelijkheden voor uw interieur. Een ledikant is bijvoorbeeld ook in hout of metaal te bestellen. Een boxspring is vaak van leder of stof.

Waarom een boxspring?
– De driedelige en optimale ondersteuning zorgen voor een goed ligcomfort;
– Een mooie afwerking die u zelf kunt kiezen: welke stof kiest u en welke pootjes heeft u het liefst?
– Boxsprings zijn geschikt voor elk type slaper: de buik-, rug-, of zijslaper. U kunt namelijk zelf kiezen welk matras en welke topper u op uw bodem wilt;
– Goede ventilatie: veel open ruimte in de matrassen zorgen voor een goede lichtcirculatie.

Laat u inspireren in onze showroom

Wilt u een nieuwe boxspring kopen? In onze showroom kunt u inspiratie opdoen en slaapadvies inwinnen door onze slaapspecialisten. Zodat u de juiste aankoop doet en lang kunt genieten van veel slaapcomfort. Uiteraard kunt u uw ideale en samengestelde boxspring ook online bestellen.

Sluiten

Vraag offerte aan

Bel mij terug

Afspraak maken

Gratis kleurstalen

+