De losse boxspring onderstellen van De-Slaapfabriek

Boxspringonderstellen De-Slaapfabriek

Losse boxspring onderstellen verkrijgbaar in vele kleuren en alle denkbare ligmaten!

Aanbieding!
Vanaf 299,-
Vanaf 349,-
  • Specialist in extra grote en afwijkende maten
  • Gratis levering in NL
  • Betalen bij aflevering mogelijk
Vanaf 480,-
Vanaf 530,-
Vanaf 1.185,-
Vanaf 1.219,-
Vanaf 1.219,-
Vanaf 1.219,-
Vanaf 1.219,-
Vanaf 2.079,-

Wij weten dat veel mensen op zoek zijn naar een nieuw bed maar liefst losse boxspring onderstellen kopen en daarop hun huidige matrassen wellicht nog willen behouden. De huidige matrassen zijn bijvoorbeeld nog niet versleten of waren destijds heel erg duur in aanschaf. Of de huidige matrassen bevallen dusdanig goed dat klanten het niet aandurven om over te stappen op een compleet nieuw bed met nieuwe matrassen. Ook zijn er mensen die een kleiner budget hebben voor een nieuw bed en dan de huidige matrassen toch liever willen behouden. Onze boodschap is dat je bij De-Slaapfabriek erecht kunt voor losse boxspring onderstellen in alle denkbare ligmaten.

Bij De-Slaapfabriek kun je losse boxspringbodems of losse boxspring onderstellen aanschaffen. Je snapt dat dit een stuk voordeliger is dan een compleet nieuw bed. Evengoed heb je dan toch het gevoel van een compleet nieuw bed en een nieuwe, frisse, up-to-date uitstraling in je slaapkamer. Losse boxspringbodems zijn er in vele breedte- en lengtematen. Ook heb je keuze uit diverse meubelstoffen en leatherlook in verschillende kleuren. In de showroom kunnen we alle kleurstalen tonen. Losse boxspringbodems zijn er zowel in een vlakke als elektrisch verstelbare uitvoering. Ook zijn er losse boxsprings met geïntegreerde laden voor extra opbergruimte. Wil je een 2-persoons bed? Neem dan 2 keer 1-persoons boxspringbodems in de gewenste maat. Wil je daar een hoofdbord bij? Kijk dan ook eens in de categorie ”losse hoofdborden”.

De meeste aanbieders van bedden bieden alleen complete boxsprings inclusief matrassen aan. Als je dan je huidige matrassen wilt behouden, heb je feitelijk een probleem want de matrassen moet je ook afnemen of in ieder geval betalen. Reden dat andere beddenzaken in het algemeen complete boxsprings aanbieden, heeft veelal te maken met het feit dat ze deze complete boxspringsets in partijen uit het verre buitenland importeren. De-Slaapfabriek werkt anders. Je betaalt alleen voor die onderdelen van een boxspring die je daadwerkelijk wilt hebben. Wij fabriceren namelijk in Nederland en dan zijn we veel flexibeler. Alleen die onderdelen van een boxspring die je wilt hebben, worden dan op verzoek geproduceerd. Die flexibiliteit is één van de belangrijke onderscheidende aspecten van de dienstverlening van De-Slaapfabriek.

Jouw los boxspring onderstel zelf samenstellen

Bekijk ons assortiment boxsprings zonder matrassen en selecteer het model van je keuze. Vervolgens stel je deze samen in de breedte- en lengtemaat die je wilt. Ook de kleur meubelstof of leatherlook kun je zelf bepalen. Buiten de webshop om hebben we nog vele andere kleuren waar uit gekozen kan worden. Kom daarvoor naar de showroom of vraag ons desnoods een paar kleurstalen per post toe te sturen

Hulp nodig?

Het team van De-Slaapfabriek staat voor je klaar! Stel je vraag per mail, telefonisch of via chat. Een bezoek aan de showroom is uiteraard ook een optie. We helpen je dan graag verder met het maken van de juiste keuze.

De-Slaapfabriek: ”Slapen op alle denkbare ligmaten!”