Bel

BOXSPRING OP MAAT IN AFWIJKENDE BREEDTE- OF LENGTEMAAT?

Voor De-Slaapfabriek is dit geen probleem. Als de door u gewenste maatvoering niet in onze webshop terug te vinden is, dan kunnen we voor u een boxspring op maat maken. De-Slaapfabriek kan alle boxsprings (en in veel gevallen ook elektrisch verstelbare boxsprings) uit ons assortiment op de door u aangegeven afmetingen fabriceren.
Heeft u een relatief kleine slaapkamer of zijn de boxsprings bedoeld voor logés of voor een vakantiewoning waar u niet het hele jaar slaapt, dan is het een optie om de boxsprings te versmallen en/of in te korten. Heeft u daarentegen een hele grote slaapkamer, een fors postuur of bent u langer dan 2 meter en wilt u royaal kunnen slapen, kies dan voor een king-size bed. Wij hebben al vele malen een complete boxspring geleverd met een lengte van maar liefst 244 cm!
Kortom: U geeft ons de breedte- en lengtemaat in centimeters en wij maken uw boxspring op maat. Uiteraard zorgen wij ook voor beddengoed (molton, hoeslakens, etc.) in dezelfde afwijkende maatvoering.

MEERKOSTEN VOOR MAATWERK

Voor bepaling van de meerkosten voor een boxspring op maat, hanteren we de stelregel dat we per onderdeel en per handeling (versmallen/verbreden en inkorten/verlengen) een gering bedrag van €30,- rekenen. Dit bedrag telt u op bij de prijs van de standaardmaat uit de webshop die bij dat product hoort.
U ziet het! Maatwerk hoeft niet persé veel duurder te zijn. In onze fabrieken hebben we al heel bijzondere maatwerkprojecten met goed gevolg afgerond. Zeker ook voor hoteleigenaren en projectinrichters blijkt dit iedere keer weer een uitkomst te zijn.
Neem gerust contact met ons op en wij sturen u een vrijblijvende offerte.

Bent u van plan om één of meerdere voordelige boxsprings (op maat) aan te schaffen, doe dan het nodige voorwerk via de site en de blog van De-Slaapfabriek waar u alle beschikbare losse boxspringonderstellen, 1-persoons complete boxsprings, 2-persoons complete, vlakke boxsprings en 2-persoons complete, elektrisch verstelbare boxsprings helemaal naar wens kunt samenstellen. Uiteraard kunt u na het oriënteren en samenstellen online bestellen, maar we bieden ook de mogelijkheid om (op afspraak) naar één van onze showrooms te komen in Heerhugowaard, Rotterdam, Roosendaal, Enschede en Utrecht. U kunt dan extra slaapadvies inwinnen, het ligcomfort testen en uiteraard ook de meubelstoffen uitzoeken. Kom met ons in contact en we helpen u graag verder.

Sluiten

Vraag offerte aan

Bel mij terug

Afspraak maken

Gratis kleurstalen

+