Cinderella boxsprings

De-Slaapfabriek is al jaren dealer van Cinderella boxsprings. Cinderella is een gerenommeerd merk dat decennia lang actief is in de textielbranche en heeft daarnaast ook een eigen betaalbare boxspringlijn ontwikkeld met een aantal frisse en up-to-date modellen, waaronder Cinderella boxspring Desire, Pure en Tender. Ieder Cinderella boxspringmodel is er zowel in een vlakke als elektrisch verstelbare uitvoering. Er is dan ook volop keuze bij het samenstellen van deze Cinderella boxsprings.

Vanaf 1.299,-
Vanaf 1.299,-
  • Specialist in extra grote en afwijkende maten
  • Gratis levering in NL
  • Betalen bij aflevering mogelijk
Vanaf 1.299,-
Vanaf 1.799,-

Bedden op maat

Cinderella Pure Electro

Vanaf 1.799,-
Vanaf 1.799,-
Vanaf 3.679,-
Vanaf 3.679,-

De exclusieve lijn van Cinderella bestaat uit een aantal verschillende hoofdborden waaronder het hoofdbord Desire, Pure en Tender. Het hoofdbord bepaalt dus in feite het model. Of je nu van modern of juist klassiek houdt, voor iedereen is er een geschikte Cinderella boxspring voorhanden. Zo is er een strak hoofdbord zonder vlakken of knopen, maar ook hoofdborden met meer of minder vlakken en ruiten. Ook de voorgaande Cinderella modellen Jasmine, Belle, Giselle, Nora en Fiona zijn bij De-Slaapfabriek nog verkrijgbaar.

Stel zelf je Cinderella boxspring samen

Maak je eigen Cinderella Boxspring nog persoonlijker door deze geheel zelf samen te stellen. Maak bijvoorbeeld een keuze uit de gewenste ligmaat, de hardheid van de matrassen, vele stoffen/kleuren, een aantal fantastische toppers en meerdere kleuren potensets. Uiteraard kunnen we je bij deze keuzes helpen. Elke boxspring van Cinderella kan trouwens in een elektrisch verstelbare of een vlakke (niet-verstelbare) uitvoering worden gekozen. In geval van een elektrisch verstelbare boxspring wordt standaard een splittopper met 1 split bijgeleverd. De keuze van de type topper bepaalt uiteindelijk het ligcomfort van je bed. Hoewel de topper niet bijdraagt aan de ondersteuning van je lichaam, bepaalt deze in grote mate wel hoe je bed aanvoelt. De topper maakt je bed zachter of harder en heeft grote invloed op de temperatuur in je bed.

De Cinderella boxsprings zijn standaard leverbaar via de webshop in breedtemaat 140, 160, 180 en 200 cm en in lengtemaat 200, 210 en 220 cm.

Uniek bij De-Slaapfabriek! Recent zijn de Cinderella boxsprings zelfs ook in de extreme breedte 240 cm leverbaar. 

Maak gerust gebruik van onze jarenlange ervaring op het gebied van ontwikkelen en leveren van slaapsystemen om tot de juiste keuze te komen. Zo garanderen we dat je elke morgen uitgerust je bed uit stapt. Uiteraard is ook gedacht aan accessoires zoals verschillende soorten nachtkastjes en voetenbanken. Kortom: een boxspring helemaal naar jouw wens!

Kom naar de showroom

Wil je een Cinderella boxspring kopen? In onze showroom kun je inspiratie opdoen en slaapadvies inwinnen van onze slaapspecialisten, zodat je de juiste aankoop doet en lang kunt genieten van hoogwaardig slaapcomfort. Uiteraard kun je jouw ideale en samengestelde Cinderella boxspring ook eenvoudig online bestellen.