Floryn boxsprings

Wil je ”meesterlijk slapen” en daarom gaan voor een kwaliteitsboxspring van Nederlandse bodem? Bekijk dan hier de beschikbare modellen FLORYN boxsprings vernoemd naar de oude ”Hollandsche” meesters die Nederland destijds op de wereldkaart hebben gezet. Het vakmanschap van toen is doorontwikkeld tot Dutch Design van nu.

Vanaf 2.549,-
Vanaf 2.889,-
Vanaf 3.109,-
  • Specialist in extra grote en afwijkende maten
  • Gratis levering in NL
  • Betalen bij aflevering mogelijk
Vanaf 3.189,-
Vanaf 3.199,-
Vanaf 3.929,-
Vanaf 4.099,-

Bedden op maat

Floryn Fabritius Electro

Vanaf 4.439,-
Vanaf 4.769,-
Vanaf 4.779,-
Vanaf 4.889,-
Vanaf 4.889,-
Vanaf 4.899,-
Vanaf 4.999,-
Vanaf 5.079,-
Vanaf 5.099,-

Bedden op maat

Floryn Bloemaert Electro

Vanaf 5.979,-
Vanaf 6.249,-

De-Slaapfabriek is al jaren dealer van het exclusieve topmerk FLORYN dat in Nederland op ambachtelijke wijze wordt vervaardigd. Er zijn meerdere modellen FLORYN boxsprings. Voor iedere gewenste stijl in de slaapkamer is een FLORYN boxspring voorhanden.

Hollands kwaliteitsproduct

Alle FLORYN boxsprings zijn opgebouwd uit twee pocket geveerde boxspringonderstellen met bijzonder chique, veelal oversized hoofdborden in diverse stijlen. Deze stijlvolle boxsprings kunnen helemaal naar wens worden samengesteld en is verder opgebouwd uit comfortabele, luxe pocketvering matrassen en topdekmatrassen naar keuze. Uiteraard is het afwerkingsniveau hoog zoals je dat van een in Nederland vervaardigd kwaliteitsproduct als een FLORYN boxspring mag verwachten.

Stel zelf je FLORYN boxspring samen

Elk FLORYN bed kun je eenvoudig helemaal naar wens samenstellen. Je kiest namelijk zelf de ligmaat, kleur stoffering en hardheid van de matrassen: jij bepaalt dus het uiterlijk! En dat geldt vanzelfsprekend ook voor het ligcomfort. Een keuze uit verschillende soorten matrassen eventueel gecombineerd met een hoogwaardige topdekmatras zorgt ervoor dat iedere persoon een geschikte configuratie kan maken. Uiteraard kunnen we je bij deze keuzes helpen. Elke boxspring van FLORYN kan trouwens in een elektrisch verstelbare of een vlakke (niet-verstelbare) uitvoering worden gekozen. Maak gerust gebruik van onze jarenlange ervaring op het gebied van ontwikkelen en leveren van slaapsystemen om tot de juiste keuze te komen. Zo garanderen we dat je elke morgen uitgerust je bed uit stapt. Uiteraard is ook gedacht aan accessoires zoals verschillende soorten nachtkastjes en dekenkisten. Kortom: een boxspring helemaal naar jouw wens!

Kom naar de showroom

Wil je een FLORYN boxspring kopen? In onze showroom kun je inspiratie opdoen en slaapadvies inwinnen van onze slaapspecialisten, zodat je de juiste aankoop doet en lang kunt genieten van hoogwaardig slaapcomfort. Uiteraard kunt je jouw ideale en samengestelde FLORYN boxspring ook online bestellen.