Hoog laag boxsprings

De-Slaapfabriek heeft een speciaal assortiment boxsprings en bedden voor ouderen en hulpbehoevenden. Volgens jouw wensen kunnen onze hoog laag boxsprings helemaal op maat worden samengesteld. Zo kun je rekening houden met de huidige situatie, maar ook alvast met de toekomst. Onze producten zijn stijlvol qua design en voldoen tegelijkertijd aan alle eisen voor wat betreft kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en gebruiksgemak. `

Vanaf 4.789,-
Vanaf 6.789,-
Vanaf 7.529,-
  • Specialist in betaalbare hoog laag boxsprings op maat
  • Productie in NL
  • Gratis levering en montage in NL
Vanaf 9.578,-
Vanaf 10.679,-

Bepaal dus zelf je toekomst en vrijheid in deze tijd waar steeds meer mensen thuis blijven wonen en hulp inroepen indien nodig. Met een hoog laag boxspring maak je het verzorgend personeel makkelijker om op hoogte te werken, hetgeen tegenwoordig uiteraard een basisvereiste is om überhaupt geholpen te kunnen worden. Huur daarom niet een afzichtelijk, kunststof ziekenhuisbed maar schaf op tijd een mooie, gestoffeerde hoog laag boxspring aan. We helpen je graag verder met alle mogelijkheden en opties. We kunnen je ook vrijblijvend thuis adviseren als je daar prijs op stelt.

Ga naar een van onze producten en stel het bed samen. Gelijk is de prijs inzichtelijk. Hierdoor zijn er geen onnodige verrassingen. De meest gekozen opties hebben wij al voor je opgenomen. Lekker makkelijk, toch?!

Heb je meer wensen of vragen? Neem met ons contact op. Bel naar 088-003 8681. Ons zorgteam staat voor je klaar. Wil je een afspraak aan huis? Een van onze adviseurs komt graag snel bij je thuis om alle wensen door te nemen.