Bel

VOORDELIGE HOTELBOXSPRINGS ZELF SAMENSTELLEN

Welkom bij het assortiment voordelige 1-persoons hotelboxsprings van De-Slaapfabriek.

Bent u benieuwd naar de zakelijke klanten (hotels, B&B’s en vakantieparken in binnen- en buitenland) die u voorgingen, bekijk dan hier een aantal referenties van De-Slaapfabriek.

Zelf samenstellen

Een hotelboxspring kunt u met of zonder matras bestellen. Ook kunt u zelf bij het samenstellen bepalen of u een hoofdbord en/of voetbord wilt. Uiteraard kunt u zelf de boxspring in meubelstof of leatherlook in iedere gewenste kleur laten uitvoeren. Selecteer hierboven de boxspring die u het meest aanspreekt. Vervolgens kunt u met de rode ‘BESTELLEN/SAMENSTELLEN’ button deze boxspring stapsgewijs helemaal naar wens samenstellen. Zo betaalt u voor een complete zelf samengestelde 1 persoons hotelboxspring met of zonder matras altijd gegarandeerd een vaste voordelige prijs!

De 1-persoons hotelboxsprings van De-Slaapfabriek worden in Nederland geproduceerd en zijn gemaakt van de beste materialen en bekleed met prachtige meubelstoffen.

De-Slaapfabriek levert ook aan zakelijke klanten waaronder B&B’s die aangesloten zijn bij Bed & Breakfast Nederland.

logo

FD Gazellen Awards:

De-Slaapfabriek behoort tot de top 6 van snelst groeiende ondernemingen van Nederland. De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van het Financieele Dagblad, ABN AMRO, KPMG,  Graydon en BNR Nieuwsradio.

480x182_FD_Gazellen

Bent u van plan om één of meerdere voordelige hotelboxsprings aan te schaffen, doe dan het nodige voorwerk via de site en de blog van De-Slaapfabriek waar u alle beschikbare losse boxspringonderstellen, 1-persoons complete boxsprings, 2-persoons complete, vlakke boxsprings en 2-persoons complete, elektrisch verstelbare boxsprings helemaal naar wens kunt samenstellen. Uiteraard kunt u na het oriënteren en samenstellen online bestellen, maar we bieden ook de mogelijkheid om (op afspraak) naar één van onze showrooms te komen in Heerhugowaard, Rotterdam, Roosendaal, Enschede en Utrecht. U kunt dan extra slaapadvies inwinnen, het ligcomfort testen en uiteraard ook de meubelstoffen uitzoeken. Kom met ons in contact en we helpen u graag verder.

Sluiten

Vraag offerte aan

Bel mij terug

Afspraak maken

Gratis kleurstalen

+