Bel

BOXSPRINGS ZONDER MATRAS

Losse boxspringonderstellen samenstellen bij De-Slaapfabriek

Naast een complete boxspring, kunt u ook boxpsprings zonder matras kopen. Online of in één van onze showrooms in Heerhugowaard, Rotterdam, Roosendaal, Enschede en Utrecht. Is uw matras nog goed, maar bent u toe aan een nieuwe look in de slaapkamer? Dan is een boxspring zonder matras een goede oplossing. Het losse boxspringonderstel bestaat uit een geveerde en ongeveerde bedbodem en vormt een zeer flexibele en comfortabele onderbouw voor het eigenlijke matras. De losse boxsprings van De-Slaapfabriek worden in Nederland geproduceerd en zijn gemaakt van de beste materialen en bekleed met prachtige meubelstoffen

Stel zelf je boxspring zonder matras samen

U kunt zelf uw losse boxpspringonderstel samenstellen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf aangeven of u wel of geen hoofdbord wenst, of een voetbord. En de keuze in potenset, bekleding en kleurstelling is ook reuze! Een boxspring zonder matras is een uiterst goede oplossing als u uw eigen matras gewoon nog kunt blijven gebruiken. Dat scheelt u ook flink in de kosten!

We nodigen u van harte uit om eens een kijkje te nemen in één van onze showrooms. U kunt dan bijvoorbeeld slaapadvies inwinnen, het ligcomfort uittesten, maar ook de meubelstoffen uitzoeken. Onze specialisten staan graag voor u klaar!

Wenst u nog informatie over onze boxsprings zonder matras of heeft u nog andere vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op, maak een afspraak met één van onze specialisten of vraag eenvoudig een offerte op.

Sluiten

Vraag offerte aan

Bel mij terug

Afspraak maken

Gratis kleurstalen

+