Van Landschoot boxsprings

De-Slaapfabriek is al jaren dealer van het gerenommeerde Belgische merk Van Landschoot. Van Landschoot produceert al sinds 1925 matrassen en bedden. Van Landschoot heeft dus bijna 100 jaar productie ervaring en dat merk je in ieder detail van hun producten. Alle onderdelen waar een matras en boxspring uit opgebouwd zijn, wordt door Van Landschoot in eigen fabrieken geproduceerd. Dat geldt voor de matraskernen, de luxe tijken en zelfs de hoogwaardige pocketveren waar boxsprings en matrassen uit opgebouwd worden.

Vanaf 480,-
Vanaf 530,-
  • Specialist in extra grote en afwijkende maten
  • Gratis levering in NL
  • Betalen bij aflevering mogelijk
Aanbieding!
Vanaf 3.780,-3.549,-
Aanbieding!
Vanaf 3.970,-3.699,-
Aanbieding!
Vanaf 4.330,-4.099,-
Aanbieding!
Vanaf 5.780,-5.549,-
Aanbieding!
Vanaf 5.970,-5.699,-
Aanbieding!
Vanaf 6.330,-6.099,-

Het merk Van Landschoot straalt klasse uit zonder dat dit met een hoge prijs gepaard gaat. Zoek je dus een hoogwaardige boxspring met een prima prijs-/kwaliteitverhouding, dan is Van Landschoot zeker aan te bevelen.

Belgisch kwaliteitsproduct

Alle Van Landschoot boxsprings worden in België geproduceerd. De-Slaapfabriek heeft zowel 1-persoons als 2-persoons boxsprings van Van Landschoot in het assortiment opgenomen. Je kunt complete boxsprings met matras maar ook losse boxspringonderstellen zonder matrassen bestellen. Toch liever een elektrisch verstelbare boxspring van Van Landschoot? Ook die vind je terug in de webshop. Bekijk ook de luxe boxsprings van Henson Design die door Van Landschoot worden gefabriceerd als je voor ultiem slaapgenot wilt gaan.

Stel zelf je Van Landschoot boxspring samen

Elke Van Landschoot boxspring en Henson Design boxspring kun je eenvoudig helemaal naar wens samenstellen. Je kiest namelijk zelf de ligmaat, kleur stoffering en hardheid van de matrassen: jij bepaalt dus het uiterlijk! En dat geldt vanzelfsprekend ook voor het ligcomfort. Een keuze uit verschillende soorten matrassen eventueel gecombineerd met een hoogwaardige topdekmatras zorgt ervoor dat iedere persoon een geschikte configuratie kan maken. Uiteraard kunnen we je bij deze keuzes helpen. Elke boxspring van Van Landschoot en Henson Design kan trouwens in een elektrisch verstelbare of een vlakke (niet-verstelbare) uitvoering worden gekozen. Maak gerust gebruik van onze jarenlange ervaring op het gebied van ontwikkelen en leveren van slaapsystemen om tot de juiste keuze te komen. Zo garanderen we dat je elke morgen uitgerust je bed uit stapt. Uiteraard is ook gedacht aan accessoires zoals verschillende soorten nachtkastjes en dekenkisten. Kortom: een boxspring helemaal naar jouw wens!

Kom naar de showroom

Wil je een Van Landschoot boxspring of boxspring van Henson Design kopen? In onze showroom kun je inspiratie opdoen en slaapadvies inwinnen van onze slaapspecialisten, zodat je de juiste aankoop doet en lang kunt genieten van hoogwaardig slaapcomfort. Uiteraard kunt je jouw ideale en samengestelde Van Landschoot boxspring ook eenvoudig online bestellen.