Bel

WILT U EEN LOS HOOFDBORD OP MAAT EN NAAR EIGEN ONTWERP?

Voor De-Slaapfabriek is dit geen probleem. Als het door u gewenste hoofdbord in de door u gewenste maatvoering niet in onze webshop terug te vinden is, dan kunnen we voor u een los hoofdbord op maat maken. De-Slaapfabriek kan alle losse hoofdborden uit ons assortiment op de door u aangegeven afmetingen fabriceren. Denk daarbij aan extra brede en extra hoge hoofdborden (oversized).
De-Slaapfabriek gaat nog verder! Heeft u een eigen ontwerp voor een hoofdbord? Een bijzonder hoofdbord is immers een eyecatcher en daarmee dé manier om uw slaapkamer een hele nieuwe look te geven. Leg uw ontwerp gerust aan ons voor en wij komen met een prijstechnisch interessant voorstel bij u terug.
Kortom: u geeft ons de breedte- en lengtemaat in centimeters en wij maken uw hoofdbord op maat.

MEERKOSTEN VOOR MAATWERK

Voor bepaling van de meerkosten van een hoofdbord op maat uit ons assortiment, hanteren we de stelregel dat we per handeling (versmallen/verbreden en verhogen/verlagen) een gering bedrag van €30,- rekenen. Dit bedrag telt u op bij de prijs van de standaardmaat uit de webshop die bij dat product hoort.
U ziet het? Maatwerk hoeft niet persé veel duurder te zijn. In onze fabrieken hebben we al heel bijzondere maatwerkprojecten met goed gevolg afgerond. Zeker ook voor hoteleigenaren en projectinrichters blijkt dit iedere keer weer een uitkomst te zijn.
Neem gerust contact met ons op en wij sturen u een vrijblijvende offerte.

Bent u van plan om niet alleen een los hoofdbord op maat te kopen maar één of meerdere complete boxsprings aan te schaffen, doe dan het nodige voorwerk via de site en de blog van De-Slaapfabriek waar u alle beschikbare losse boxspringonderstellen, 1-persoons complete boxsprings, 2-persoons complete, vlakke boxsprings en 2-persoons complete, elektrisch verstelbare boxsprings helemaal naar wens kunt samenstellen. Uiteraard kunt u na het oriënteren en samenstellen online bestellen, maar we bieden ook de mogelijkheid om (op afspraak) naar één van onze showrooms te komen in Heerhugowaard, Rotterdam, Roosendaal, Enschede en Utrecht. U kunt dan extra slaapadvies inwinnen, het ligcomfort testen en uiteraard ook de meubelstoffen uitzoeken. Kom dus in contact met de slaapspecialisten van De-Slaapfabriek en laat u uitgebreid voorlichten over alle mogelijkheden. Dit geldt voor complete boxsprings, matrassen, topdekmatrassen, maar ook voor losse hoofdborden op maat in verschillende modellen en alle denkbare maten.

Sluiten

Vraag offerte aan

Bel mij terug

Afspraak maken

Gratis kleurstalen

+