Bel

LOSSE HOOFDBORDEN

Een ruim assortiment hoofdborden: voordelig en eenvoudig online te bestellen!

Bent u op zoek naar hoe u uw slaapkamer iets extra’s kunt geven? Dan is een hoofdbord een mooie oplossing. In een handomdraai geeft u uw slaapkamer een hele nieuwe look met één van de losse hoofdborden van De-Slaapfabriek. U heeft de keuze uit een uitgebreide collectie met standaard maten: 120cm, 140cm, 160cm, 180cm, 200cm of 220cm.

Heeft u liever een hoofdbord op maat? Een extra hoog of extra breed hoofdbord is ook mogelijk. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 1 werkdag antwoord.

Bent u van plan om niet alleen een los hoofdbord te kopen maar één of meerdere complete boxsprings aan te schaffen? Bekijk dan onze webshop waar u alle beschikbare losse boxspringonderstellen1-persoons complete boxsprings2-persoons complete boxsprings helemaal naar wens kunt samenstellen.

Een hoofdbord kopen, online of in de winkel

Uiteraard kunt u na het oriënteren en samenstellen uw hoofdbord of (complete) boxspring online bestellen, maar De-Slaapfabriek biedt u ook de mogelijkheid om (op afspraak) naar één van onze showrooms te komen in Heerhugowaard, Rotterdam, Roosendaal, Enschede en Utrecht.

U kunt dan extra slaapadvies inwinnen, het ligcomfort testen en uiteraard ook de meubelstoffen uitzoeken. Onze specialisten adviseren u graag over alle mogelijkheden. Dit geldt voor hoofdborden in verschillende modellen, complete boxsprings, matrassen en topdekmatrassen.

Heeft u nog vragen over ons assortiment hoofdborden? Neem dan telefonisch contact met ons op of maak een afspraak met één van onze specialisten.

Sluiten

Vraag offerte aan

Bel mij terug

Afspraak maken

Gratis kleurstalen

+