Bel

UNIEKE, INDUSTRIËLE BEDDEN ‘INDUSTRY’ NAAR EIGEN WENS SAMENSTELLEN

Welkom bij het unieke assortiment industriële bedden (boxsprings en ledikanten) van het merk Industry. Eindelijk zijn er nu bedden verkrijgbaar die passen bij een indrustriële sfeer in de slaapkamer. Industry bedden zijn opgebouwd uit ruwe materialen als staal en hout voor een extra stoere look in de slaapkamer. In deze categorie vindt u alle industriële bedden terug zoals zowel 1-persoons boxsprings, 2-persoons boxsprings als ledikanten van Industry. Selecteer hieronder het Industry bed dat u het meest aanspreekt. Vervolgens kunt u met de rode ‘BESTELLEN/SAMENSTELLEN’ button dit bed stapsgewijs helemaal naar wens samenstellen. Zo betaalt u voor een compleet zelf samengesteld Industry bed bij De-Slaapfabriek altijd gegarandeerd een vaste voordelige prijs!

Bent u van plan één of meerdere complete boxsprings aan te schaffen, doe dan het nodige voorwerk via de site en de blog van De-Slaapfabriek waar u alle beschikbare losse boxspringonderstellen, 1-persoons complete boxsprings, 2-persoons complete, vlakke boxsprings en 2-persoons complete, elektrisch verstelbare boxsprings helemaal naar wens kunt samenstellen. Uiteraard kunt u na het oriënteren en samenstellen online bestellen, maar we bieden ook de mogelijkheid om (op afspraak) naar één van onze showrooms te komen in Heerhugowaard, Rotterdam, Roosendaal, Enschede en Utrecht. U kunt dan extra slaapadvies inwinnen, het ligcomfort testen en uiteraard ook de meubelstoffen uitzoeken. Kom dus in contact met de slaapspecialisten van De-Slaapfabriek en laat u uitgebreid voorlichten over alle mogelijkheden.

De-Slaapfabriek is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland (Bron: FD). De-Slaapfabriek levert slaapmerken van gerenommeerde Nederlandse en Belgische fabrieken als Velda, Van Landschoot, Cinderella, Pirelli en Industry, maar ook een eigen collectie boxsprings, matrassen en topdekmatrassen van Nederlandse bodem. De levertijd is kort en u hoeft pas bij aflevering te betalen als u dat prettig vindt. Ook kunt u uiteraard bij het bestellen via de webshop veilig met iDEAL betalen. Aan u de keuze!

Sluiten

Vraag offerte aan

Bel mij terug

Afspraak maken

Gratis kleurstalen

+