Bel

LATTENBODEMS: VLAK OF ELEKTRISCH VERSTELBAAR?

Welkom bij het assortiment lattenbodems van De-Slaapfabriek. Aan bedbodems worden hoge eisen gesteld. Ze moeten goed ventileren, stevig zijn en lang mee gaan. Ook is het handig als een bedbodem makkelijk is te verstellen. De eigenschappen van een matras komen immers het best tot hun recht als ook het bedbodem meegaat in deze souplesse. Tevens zorgt een goed bedbodem voor de optimale ventilatie van uw matras. Het ontlasten van drukpunten van het lichaam is het belangrijkste aandachtsgebied bij de keuze voor een bedbodem. Bedbodems met zogenoemde comfortzones ondersteunen de functie van het matras. Ze zorgen voor een goede drukverdeling van het lichaam. De hoofd- en voetsectie van een bedbodem met comfortzones is in de regel wat strammer dan de heup- en schoudersectie. Door deze verdeling van tegendruk komt het lichaam in de ideale ligpositie. De ruggegraat ligt in een rechte lijn. Selecteer hieronder de lattenbodem van uw voorkeur. Vervolgens kunt u met de rode ‘BESTELLEN/SAMENSTELLEN’ button de maat bepalen! Heeft u interesse in andere bedbodems? Vraag ons er gerust naar.

Bent u van plan één of meerdere complete boxsprings aan te schaffen, doe dan het nodige voorwerk via de site en de blog van De-Slaapfabriek waar u alle beschikbare losse boxspringonderstellen, 1-persoons complete boxsprings, 2-persoons complete, vlakke boxsprings en 2-persoons complete, elektrisch verstelbare boxsprings helemaal naar wens kunt samenstellen. Uiteraard kunt u na het oriënteren en samenstellen online bestellen, maar we bieden ook de mogelijkheid om (op afspraak) naar één van onze showrooms te komen in Heerhugowaard, Rotterdam, Roosendaal, Enschede en Utrecht. U kunt dan extra slaapadvies inwinnen, het ligcomfort testen en uiteraard ook de meubelstoffen uitzoeken. Kom dus in contact met de slaapspecialisten van De-Slaapfabriek en laat u uitgebreid voorlichten over alle mogelijkheden.

De-Slaapfabriek is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland (Bron: FD). De-Slaapfabriek levert slaapmerken van gerenommeerde Nederlandse en Belgische fabrieken als Velda, Van Landschoot, Cinderella, Pirelli en Industry, maar ook een eigen collectie boxsprings, matrassen en topdekmatrassen van Nederlandse bodem. De levertijd is kort en u hoeft pas bij aflevering te betalen als u dat prettig vindt. Ook kunt u uiteraard bij het bestellen via de webshop veilig met iDEAL betalen. Aan u de keuze!

Sluiten

Vraag offerte aan

Bel mij terug

Afspraak maken

Gratis kleurstalen

+