Bel

LATTENBODEMS: ELEKTRISCH VERSTELBARE UITVOERING

Welkom bij het assortiment elektrisch verstelbare lattenbodems van De-Slaapfabriek. Bent u al gewend aan een elektrisch verstelbare bodem? Dan zult u uiteraard geen stap terug willen doen in comfort en gebruiksgemak. Onze ervaring is dat personen die nog geen elektrisch verstelbare bodem hebben, verknocht zullen raken en nooit meer terug willen gaan naar een vlakke uitvoering. Uiteraard is het daarbij zaak een goed ventilerende en stabiele ondergrond voor uw matras te creëeren. Het moge duidelijk zijn: Een hoger aantal latten betekent minder ruimte tussen de latten en logischerwijs een betere ondergrond voor een matras en daarmee stabiel ligcomfort. Selecteer hieronder de lattenbodem van uw voorkeur. Vervolgens kunt u met de rode ‘BESTELLEN/SAMENSTELLEN’ button de maat bepalen! Heeft u interesse in andere type bedbodems? Vraag ons er gerust naar.

Bent u van plan één of meerdere complete boxsprings aan te schaffen, doe dan het nodige voorwerk via de site en de blog van De-Slaapfabriek waar u alle beschikbare losse boxspringonderstellen, 1-persoons complete boxsprings, 2-persoons complete, vlakke boxsprings en 2-persoons complete, elektrisch verstelbare boxsprings helemaal naar wens kunt samenstellen. Uiteraard kunt u na het oriënteren en samenstellen online bestellen, maar we bieden ook de mogelijkheid om (op afspraak) naar één van onze showrooms te komen in Heerhugowaard, Rotterdam, Roosendaal, Enschede en Utrecht. U kunt dan extra slaapadvies inwinnen, het ligcomfort testen en uiteraard ook de meubelstoffen uitzoeken. Kom dus in contact met de slaapspecialisten van De-Slaapfabriek en laat u uitgebreid voorlichten over alle mogelijkheden.

De-Slaapfabriek is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland (Bron: FD). De-Slaapfabriek levert slaapmerken van gerenommeerde Nederlandse en Belgische fabrieken als Velda, Van Landschoot, Cinderella, Pirelli en Industry, maar ook een eigen collectie boxsprings, matrassen en topdekmatrassen van Nederlandse bodem. De levertijd is kort en u hoeft pas bij aflevering te betalen als u dat prettig vindt. Ook kunt u uiteraard bij het bestellen via de webshop veilig met iDEAL betalen. Aan u de keuze!

Sluiten

Vraag offerte aan

Bel mij terug

Afspraak maken

Gratis kleurstalen

+