Bel

VOORDELIGE BEDDEN EN LEDIKANTEN

Welkom bij het assortiment bedden en ledikanten van De-Slaapfabriek. Deze ledikanten worden geproduceerd in gerenommeerde fabrieken en zijn in vele uitvoeringen en maten leverbaar. Selecteer hierboven het ledikant dat u qua design het meest aanspreekt. Vervolgens kunt u met de rode ‘BESTELLEN/SAMENSTELLEN’ button de maat en de kleur van het ledikant bepalen. Wilt u dit ledikant compleet maken met lattenbodems, matrassen en eventueel een topper? Kijk dan gerust verder op de website van De-Slaapfabriek en plaats het eenvoudig in uw winkelmandje!

Bent u van plan één of meerdere complete boxsprings aan te schaffen, doe dan het nodige voorwerk via de site en de blog van De-Slaapfabriek waar u alle beschikbare losse boxspringonderstellen, 1-persoons complete boxsprings, 2-persoons complete, vlakke boxsprings en 2-persoons complete, elektrisch verstelbare boxsprings helemaal naar wens kunt samenstellen. Uiteraard kunt u na het oriënteren en samenstellen online bestellen, maar we bieden ook de mogelijkheid om (op afspraak) naar één van onze showrooms te komen in Heerhugowaard, Rotterdam, Roosendaal, Enschede en Utrecht. U kunt dan extra slaapadvies inwinnen, het ligcomfort testen en uiteraard ook de meubelstoffen uitzoeken. Kom dus in contact met de slaapspecialisten van De-Slaapfabriek en laat u uitgebreid voorlichten over alle mogelijkheden.

De-Slaapfabriek is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland (Bron: FD). De-Slaapfabriek levert slaapmerken van gerenommeerde Nederlandse en Belgische fabrieken als Velda, Van Landschoot, Cinderella, Pirelli en Industry, maar ook een eigen collectie boxsprings, matrassen en topdekmatrassen van Nederlandse bodem. De levertijd is kort en u hoeft pas bij aflevering te betalen als u dat prettig vindt. Ook kunt u uiteraard bij het bestellen via de webshop veilig met iDEAL betalen. Aan u de keuze!

Sluiten

Vraag offerte aan

Bel mij terug

Afspraak maken

Gratis kleurstalen

+