Bootmatrassen op maat laten maken

Ben je eigenaar van een boot, jacht, zeilschip of sloep en op zoek naar goede bootmatrassen op maat? Denk daarbij bijvoorbeeld aan bootmatrassen met een afwijkende breedte- en/of lengtemaat, met een andere dikte van het matras of met één of meerdere afschuiningen/afrondingen. Selecteer eerst de gewenste matrasvorm, matrastype en matrashoogte. Daarna kun je deze zelf verder samenstellen. De prijs komt gelijk in beeld, dus eerst een offerte aanvragen is niet nodig bij De-Slaapfabriek. Je kunt zelfs een schets of tekening met alle maten en de juiste vormen uploaden bij je bestelling. Bel, mail of chat gerust met ons als je vragen hebt. We helpen je graag verder.

Vanaf 189,-
  • Specialist in extra grote en afwijkende maten
  • Maatwerk productie in NL
  • Gratis bezorging in NL

Waarom een bootmatras op maat kiezen?

Wij leveren al ruim 10 jaar bootmatrassen op maat. Als eigenaar van een boot wil je het liefst minimaal hetzelfde ligcomfort in je boot, jacht of zeilschip als thuis in je eigen slaapkamer. Vaak is in een boot sprake van afwijkende maten. Je kunt bootmatrassen dan door ons laten versmallen en/of inkorten. De-Slaapfabriek kan dus jouw matras op maat realiseren. Afschuiningen, afrondingen en uitsparingen zijn geen enkel probleem! Via de website (zie voorbeeldberekening) kun je de prijs al berekenen. Uiteraard kunnen we daarbij helpen. Geef ons gerust de gewenste lengte- en breedtemaat door (evt in combinatie met een duidelijke tekening per mail), dan geven wij je een prijs door en na akkoord verzorgen wij jouw maatwerk matras graag. Uiteraard zorgen we ook voor beddengoed (moltons, hoeslakens, etc.) in dezelfde afwijkende maatvoering.

De meerkosten van jouw bootmatras op maat

Voor bepaling van de meerkosten van een matras op maat, hanteren we de stelregel dat we per handeling (versmallen/verbreden en inkorten/verlengen) een bedrag van slechts €30,- rekenen. Dit bedrag tel je op bij de prijs van de standaardmaat uit de webshop die bij dat product hoort. Je ziet het! Maatwerk hoeft niet per se veel duurder zijn. In onze fabrieken hebben we al heel bijzondere maatwerkprojecten voor booteigenaren met goed gevolg afgerond.