Caravanmatrassen op maat laten maken

Ben je trotse eigenaar van een caravan en op zoek naar goede caravanmatrassen op maat? Denk daarbij bijvoorbeeld aan caravanmatrassen met een afwijkende breedte- en/of lengtemaat, met een andere dikte van het matras of met één of meerdere afschuiningen/afrondingen (een Frans matras). Selecteer eerst de gewenste matrasvorm, matrastype en matrashoogte. Daarna kun je deze zelf verder samenstellen. De prijs komt gelijk in beeld, dus eerst een offerte aanvragen is niet nodig bij De-Slaapfabriek. Je kunt zelfs een schets of tekening met alle maten en de juiste vormen uploaden bij je bestelling. Bel, mail of chat gerust met ons als je vragen hebt. We helpen je graag verder.

Waarom een caravanmatras op maat kiezen?

Wij leveren al ruim 10 jaar de meest bijzondere maten caravanmatrassen. Als eigenaar van een caravan wil je uiteraard het liefst minimaal hetzelfde ligcomfort in je caravan als thuis in je eigen slaapkamer. Vaak is in een caravan sprake van afwijkende maten. Je kunt caravanmatrassen dan door ons laten versmallen en/of inkorten. De-Slaapfabriek kan dus jouw matras op maat realiseren. Afschuiningen, afrondingen en uitsparingen zijn geen enkel probleem! Via de website (zie voorbeeldberekening) kun je de prijs al berekenen. Uiteraard kunnen we daarbij helpen. Geef ons gerust de gewenste lengte- en breedtemaat door (evt in combinatie met een duidelijke tekening per mail), dan geven wij je een prijs door en na akkoord verzorgen wij jouw maatwerk matras graag. Uiteraard zorgen we ook voor beddengoed (moltons, hoeslakens, etc.) in dezelfde afwijkende maatvoering.

De meerkosten van jouw caravanmatras op maat

Voor bepaling van de meerkosten van een matras op maat, hanteren we de stelregel dat we per handeling (versmallen/verbreden en inkorten/verlengen) een bedrag van slechts €30,- rekenen. Dit bedrag tel je op bij de prijs van de standaardmaat uit de webshop die bij dat product hoort. Je ziet het! Maatwerk hoeft niet per se veel duurder zijn. In onze fabrieken hebben we al heel bijzondere maatwerkprojecten voor caravan eigenaren met goed gevolg afgerond.


Het belang van een goed frans matras voor een goede nachtrust

Een goede nachtrust heeft talloze voordelen voor zowel je fysieke als mentale gezondheid. Zeker wanneer je onderweg bent. Hier zijn de drie belangrijkste redenen waarom het slim is om een hoogwaardig frans matras voor je caravan aan te schaffen:
  1. Lichamelijk herstel: Tijdens het kamperen ben je vaak actief, of het nu gaat om wandelen, verkennen of andere buitenactiviteiten. Een goed frans matras biedt de juiste ondersteuning aan je lichaam, waardoor spieren en gewrichten kunnen herstellen na een dag vol activiteiten en avontuur.
  2. Energie en vitaliteit: Een goede nachtrust bevordert je energieniveau en je vitaliteit, zodat je de volgende dag fris en opgewekt kunt beginnen. Dit is van onschatbare waarde bij het verkennen van nieuwe plekken en genieten van je caravanreis.
  3. Geestelijke rust: Slapen op een comfortabel matras draagt bij aan geestelijke rust. Het helpt stress te verminderen en zorgt voor een ontspannen gemoedstoestand, waardoor je optimaal kunt genieten van je vakantie.

Advies op maat voor jouw frans matras caravan

Bij De-Slaapfabriek begrijpen we dat ieder persoon unieke behoeften heeft als het gaat om slapen. Ons team van experts staat klaar om jou te begeleiden bij het kiezen van het juiste matras voor jouw caravanbed. Onze online afspraakplanner maakt het gemakkelijk om een persoonlijk adviesgesprek te boeken, waarin we aandachtig luisteren naar jouw wensen en eisen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je helpen bij het kiezen van het ideale matras voor in jouw caravan.

Comfortabel slapen en fris en fruitig ontwaken

Een goede nachtrust is een belangrijk onderdeel van je caravanavontuur. En het kiezen van het juiste franse matras voor in jouw caravan kan een aanzienlijk verschil maken in je nachtrust. Bij De-Slaapfabriek bieden we op maat gemaakte matrasoplossingen die helemaal passen bij de slaapruimte van jouw caravan. We begeleiden jou naar een comfortabele nachtrust, zodat je fris en fruitig kunt ontwaken om te genieten van de nieuwe dag. Boek vandaag nog een afspraak voor advies op maat. En ontdek hoe De-Slaapfabriek jou kan helpen om je caravanbed om te toveren tot een oase van comfort en rust, waar je ook heen reist.