De-Slaapfabriek matrassen: Hollandse nuchterheid!

De-Slaapfabriek matrassen online kopen doe je uiteraard bij De-Slaapfabriek zelf. Zoek je naar voordelige matrassen van Nederlandse bodem met een prima kwaliteit? Dan ben je bij De-Slaapfabriek zeker aan het juiste (web)adres! De-Slaapfabriek levert Primavera binnenveringmatrassen en Primavera pocketveringmatrassen in verschillende hardheden en hoogtes. Ook voor maatwerk deinzen we niet terug want alle matrassen van het merk De-Slaapfabriek kunnen we in afwijkende lengte- en breedtematen maken voor bijvoorbeeld in een antiek ledikant of bedstee. Ook eigenaren van een zeiljacht, boot, caravan of camper slagen geheid bij De-Slaapfabriek als ze een matras op maat zoeken. Je stimuleert tegelijkertijd de Nederlandse economie want deze matrassen worden allemaal in NL geproduceerd.

Bonnellvering matrassen

Matras Primavera Forte

Vanaf 159,-
Aanbieding!

De-Slaapfabriek matrassen

Matras Primavera Cuscino 350 OP=OP

Vanaf 259,-181,30
  • Specialist in extra grote en afwijkende maten
  • Maatwerk productie in NL
  • Gratis bezorging in NL
Vanaf 189,-

De-Slaapfabriek matrassen

Matras Primavera Amazon 350

Vanaf 229,-

De-Slaapfabriek matrassen

Matras Primavera Cuscino 350

Vanaf 239,-

De-Slaapfabriek matrassen

Matras Primavera Amazon 500

Vanaf 259,-
Vanaf 269,-

De-Slaapfabriek matrassen

Matras Primavera Nuovo 350

Vanaf 279,-

De-Slaapfabriek matrassen

Matras Primavera Sonno 350

Vanaf 279,-

De-Slaapfabriek matrassen

Matras Primavera Cuscino 500

Vanaf 289,-

De-Slaapfabriek matrassen

Matras Silver-Line Sonate met Aloë Vera

Vanaf 299,-

De-Slaapfabriek matrassen

Matras Primavera Nuovo 500

Vanaf 339,-

De-Slaapfabriek matrassen

Matras Primavera Sonno 500

Vanaf 369,-

De-Slaapfabriek matrassen

Matras Silver-Line Milano met Aloë Vera

Vanaf 375,-
Vanaf 419,-
Vanaf 429,-

Voor vele van onze klanten (consumenten maar ook zakelijke klanten) is het een fijne gedachte dat de productie in Nederland plaatsvindt. De kwaliteit is gegarandeerd en bovendien is de levertijd kort. Wil je een afwijkende maat? Dat kan ook. Via de website kun je zelf de prijs van een matras op maat berekenen. We kunnen uiteraard daar bij helpen. Geef ons even de door jou gewenste maten (lxbxh) en wij komen met een concreet prijsvoorstel bij je terug. Ben je eigenaar van een caravan, camper of boot? Weet dan dat we deze Primavera matrassen van het eigen merk De-Slaapfabriek ook in afwijkende maten kunnen maken. Voor bootmatrassen, campermatrassen en caravanmatrassen kun je dus prima bij ons terecht.

Advies nodig van onze slaapspecialisten?

Het kopen van De-Slaapfabriek matrassen hoeft niet lastig te zijn. Om er toch zeker van te zijn dat je het juiste Primavera matras kiest, kun je onze slaapspecialisten om advies vragen. Zij helpen je graag verder. Dat kan ook in de showroom waar je enkele matrassen vrijblijvend kunt uitproberen.