Bel
Dream-Inn matrassen

Dream-Inn matrassen: Jouw manier van slapen

Een goed matras ventileert optimaal en geeft natuurlijk de juiste ondersteuning tijdens het slapen. Maar wie weet dat vooraf, als je een nieuwe matras koopt? Niemand, eenmaal in gebruik, dan pas merk je of hardheid, vochtregulatie en de comfortzone indeling daarvan echt bij jou passen! Daarom heeft Dream-inn vele kernsoorten en zelfs aanpasbare kernen in haar matrassen. Een eigen innovatief assortiment, volledig ontwikkeld om met jouw lichaamsbouw en jouw eigen manier van slapen rekening te houden.

Bent u van plan één of meerdere complete boxsprings aan te schaffen, doe dan het nodige voorwerk via de site en de blog van De-Slaapfabriek waar u alle beschikbare losse boxspringonderstellen, 1-persoons complete boxsprings, 2-persoons complete, vlakke boxsprings en 2-persoons complete, elektrisch verstelbare boxsprings helemaal naar wens kunt samenstellen. Uiteraard kunt u na het oriënteren en samenstellen online bestellen, maar we bieden ook de mogelijkheid om (op afspraak) naar één van onze showrooms te komen in Heerhugowaard, Rotterdam, Roosendaal, Enschede en Utrecht. U kunt dan extra slaapadvies inwinnen, het ligcomfort testen en uiteraard ook de meubelstoffen uitzoeken. Kom dus in contact met de slaapspecialisten van De-Slaapfabriek en laat u uitgebreid voorlichten over alle mogelijkheden.

De-Slaapfabriek is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland (Bron: FD). De-Slaapfabriek levert slaapmerken van gerenommeerde Nederlandse en Belgische fabrieken als Dream-Inn, Velda, Van Landschoot, Cinderella, Pirelli en Industry, maar ook een eigen collectie boxsprings, matrassen en topdekmatrassen van Nederlandse bodem. De levertijd is kort en u hoeft pas bij aflevering te betalen als u dat prettig vindt. Ook kunt u uiteraard bij het bestellen via de webshop veilig met iDEAL betalen. Aan u de keuze!

Sluiten

Vraag offerte aan

Bel mij terug

Afspraak maken

Gratis kleurstalen

+