Matrassen Eenpersoons matrassen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Kies voor een goede nachtrust met een kwalitatief 1-persoons matras

Ben je op zoek naar een 1-persoons matras? Wat leuk dat wij deel mogen uitmaken van jouw zoektocht naar een matras! Weet je al naar welke afmeting je op zoek bent? Je kunt bij ons terecht voor de standaardmaten die starten bij een breedte 70 cm en een lengte van 190 cm. De meest standaardbreedte voor een 1-persoons matras is een breedte van 80 of 90 cm. Niet iedereen slaap lekker op hetzelfde matras, dus het is een heel persoonlijke keuze. Daar houden wij graag rekening mee!

Een eenpersoonsmatras die het beste bij jou past

Ben je een rug-, buik- of zijslaper? En heb je liever een hard of juist zacht matras? Het zijn belangrijke keuzes die je moet maken als je een nieuw matras voor één persoon wilt kopen. Je moet namelijk een matras kiezen dat helemaal bij jou past. Wij begrijpen ook dat het lastig kan zijn om in de winkel een keuze te maken, zonder dat je het matras hebt getest. Daarom bieden wij jou 150 dagen omruilgarantie. Kun je binnen deze termijn niet wennen aan jouw nieuwe 1-persoons matras? Dan kun je de kern inruilen voor een ander exemplaar.

Wij nodigen jou van harte uit om eens bij ons in de showroom langs te komen, dan kun je erop liggen om zelf de kwaliteit te ervaren. Als je een matras hebt gevonden dat aansluit bij jouw wensen, kun je de komende jaren weer vooruit. Je kunt gaan genieten van een goede nachtrust!

Een matras op maat nodig?

Ben je echter op zoek naar een eenpersoonsmatras in een afwijkende breedte of lengtemaat? Ook dat is geen enkel probleem. Je kunt er dan voor kiezen een matras op maat te laten maken. Als je de gewenste lengte en breedte maten doorgeeft, doen wij de rest! Per handeling (versmallen/verbreden en inkorten/verlengen) rekenen we slechts een bedrag van €30,-.