Hybride matrassen. Wellicht iets voor jou!?

Hybride matrassen? Wat bedoelen ze nou eigenlijk met een hybride matras? Is dat soms een nieuw modewoord? Wij van De-Slaapfabriek zien dit als een categorie van matrassen die qua opbouw en samenstelling niet gemakkelijk en duidelijk onder een andere standaard categorie matrassen vallen. Denk daarbij aan matrassen met een minipocketkern die niet hetzelfde zijn als standaard pocketveringmatrassen. Ook zijn er matrassen in omloop met meerdere lagen schuim waardoor ze niet standaard in de categorie koudschuim, latex of traagschuim vallen. Deze hoogwaardige, innovatieve en in sommige gevallen milieuvriendelijker geproduceerde hybride matrassen passen wellicht bij jouw wensen en eisen. We helpen je graag om een juiste keuze te maken.

Vanaf 419,-
Vanaf 465,-
  • Specialist in extra grote en afwijkende maten
  • Maatwerk productie in NL
  • Gratis bezorging in NL
Aanbieding!
Vanaf 599,-
Vanaf 599,-
Vanaf 799,-
Aanbieding!
Vanaf 1.858,-929,-
Vanaf 999,-
Vanaf 1.299,-

Hybride matrassen?

Dat zijn toch zeker geen matrassen die deels met fossiele brand- en bouwstoffen en deels met behulp van energie uit oplaadbare batterijen zijn opgebouwd? Nee, dat niet. Wat zijn hybride matrassen dan eigenlijk wel? Wij van De-Slaapfabriek zien dit als een soort van ”overige” categorie van matrassen die qua opbouw en samenstelling niet gemakkelijk en duidelijk onder een andere standaard categorie matrassen vallen. Denk daarbij aan matrassen met een minipocketkern die dus niet hetzelfde zijn als standaard pocketveringmatrassen. Ook zijn er matrassen in omloop met meerdere lagen verschillende schuimsoorten in de matraskern waardoor ze niet standaard in de categorie koudschuim, latex of traagschuim vallen. Sommige fabrikanten en merken geven hun matrasmodellen de term ”hybride” mee om het bijzondere en innovatieve karakter van dergelijke matrassen te onderstrepen. Ten slotte is het zaak om matrassen op een steeds milieuvriendelijker wijze te produceren. Ook deze trend zet zich verder door en leidt tot milieubewust gefabriceerde matrassen met allerlei certificaten en keurmerken waarmee producenten zich willen onderscheiden naar afnemers die daar waarde aan hechten.

Slaapadvies van de professionals van De-Slaapfabriek

Deze hoogwaardige, innovatieve, milieuvriendelijke, hybride matrassen passen wellicht bij jouw wensen en eisen. We helpen je graag om een juiste keuze te maken. Heb je gerichte vragen na het lezen van alle productspecificaties van deze hybride matrassen? Laat het ons weten via mail, chat of gewoon telefonisch. We helpen je dan verder om tot de juiste keuze te komen. Een bezoek aan de showroom kan uiteraard ook als je dat prettiger vindt.