Latex matrassen voor een heerlijke nachtrust

Latex matrassen zijn er in vele verschillende varianten. Zo kan een latex matras bestaan uit een volledige kern van latex. Ook kan een latex matras bestaan uit een pocketvering interieur in combinatie met een laag latex aan zowel de onder- als bovenzijde. Reden voor mensen om voor een latex matras te kiezen hangt vaak samen met het soepele en natuurlijke karakter van latex. Latex komt van de rubberboom en is van oorsprong het witte sap dat afgetapt wordt om daar vervolgens latex afdeklagen van te maken. Welke van deze latex matrassen spreekt jou het meest aan? We helpen je graag.

De-Slaapfabriek matrassen

Matras Primavera Sonno 350

Vanaf 279,-

De-Slaapfabriek matrassen

Matras Primavera Sonno 500

Vanaf 369,-
Vanaf 429,-
  • Specialist in extra grote en afwijkende maten
  • Maatwerk productie in NL
  • Gratis bezorging in NL
Vanaf 1.299,-

De voordelen van een latex matras

Een ideale nachtrust is afhankelijk van de volgende drie factoren:

1) voldoende ondersteuning,

2) goede ventilatie en

3) een juiste drukverdeling.

Een latex matras scoort op al deze punten erg hoog. De voordelen van een matras van latex hebben we voor jou op een rijtje gezet:
– Het latex past zich soepel aan de contouren van jouw lichaam aan;
– Latex matrassen geven een comfortabel/soepel ligcomfort, zodat je nauwelijks drukpunten ervaart en toch een goede ondersteuning krijgt;
– Latex matrassen zijn erg duurzaam en zijn voornamelijk van natuurlijke oorsprong. Wil je natuurlijk slapen, kies dan voor de hoogste kwaliteit latex en neem dan een matras of topper met Talalay latex.

Kies je voor een matras met een pocketveerinterieur in combinatie met een afdeklaag (boven en onder) van latex? Dan kies je voor een wat soepeler aanvoelend matras dat prima ventileert en (deels) is opgebouwd uit latex van het sap van de rubberboom. Dit heeft als bijkomend voordeel dat het anti-allergisch is. Mensen die graag zo natuurlijk mogelijk willen slapen kiezen vaak voor latex.

Advies van onze slaapspecialisten nodig?

Wij begrijpen dat een zoektocht naar het juiste matras niet heel eenvoudig is. Heb je vragen over een latex matras of andere slaap gerelateerde vragen? Onze slaapspecialisten staan in onze showroom voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden! Je kunt eenvoudig online een afspraak maken. Bellen, chatten of mailen kan uiteraard ook altijd! We helpen je graag verder.