Bel

MATRAS IN EEN AFWIJKENDE BREEDTE- EN/OF LENGTEMAAT?

Voor De-Slaapfabriek is dit geen probleem. Als de door u gewenste maatvoering niet in onze webshop terug te vinden is, dan kunnen we voor u een matras op maat maken. De-Slaapfabriek kan alle matrassen uit ons assortiment op de door u aangegeven afmetingen fabriceren.
Heeft u een relatief kleine slaapkamer of zijn de matrassen bedoeld voor een kinderkamer of logés, dan is het een optie om de matrassen te versmallen en/of in te korten. Bent u in het bezit van een boot, sloep, camper of caravan dan is het ideaal voor u om te weten dat De-Slaapfabriek ook matrassen met afschuiningen, afrondingen en uitsparingen kan produceren. Voor mensen met een fors postuur of een lichaamslengte van ruim boven de 2 meter, maken we ook extra lange matrassen.
Kortom: u geeft ons de breedte- en lengtemaat in centimeters en wij maken uw matras op maat. Uiteraard zorgen we ook voor beddengoed (moltons, hoeslakens, etc) in dezelfde afwijkende maatvoering.

MEERKOSTEN VOOR MAATWERK

Voor bepaling van de meerkosten van een matras op maat, hanteren we de stelregel dat we per handeling (versmallen/verbreden en inkorten/verlengen) een gering bedrag van €30,- rekenen. Dit bedrag telt u op bij de prijs van de standaardmaat uit de webshop die bij dat product hoort.
U ziet het? Maatwerk hoeft niet persé veel duurder te zijn. In onze fabrieken hebben we al heel bijzondere maatwerkprojecten met goed gevolg afgerond. Zeker ook voor hoteleigenaren en projectinrichters blijkt dit iedere keer weer een uitkomst te zijn.

Neem gerust contact met ons op en wij sturen u een vrijblijvende offerte.

Sluiten

Vraag offerte aan

Bel mij terug

Afspraak maken

Gratis kleurstalen

+