Eenvoudig jouw matras op maat laten maken

Ben je op zoek naar een matras op maat? Denk bijvoorbeeld aan een afwijkende breedte- en/of lengtemaat. Of met één of meerdere afschuiningen/afrondingen. Als de door jou gewenste maatvoering van het matras niet in onze webshop terug te vinden is, kunnen we een matras voor je op maat maken. Vele matrassen in ons assortiment kunnen we op de door jou aangegeven afmetingen fabriceren. Selecteer eerst de matrasvorm, matrastype en matrashoogte. Daarna kun je deze zelf samenstellen. De prijs komt gelijk in beeld, dus eerst een offerte aanvragen is niet nodig bij De-Slaapfabriek. Bel, mail of chat gerust met ons als je vragen hebt.

Vanaf 189,-
  • Specialist in extra grote en afwijkende maten
  • Maatwerk productie in NL
  • Gratis bezorging in NL
Vanaf 359,-

Waarom een maatwerk matras kiezen?

Voor een kleine slaapkamer is het bijvoorbeeld handig om een klein matras te gebruiken voor kinderen of logés. Je kunt de matrassen dan laten versmallen en/of inkorten. Of maak je graag van je boot, caravan of camper? Ook daar worden vaak geen standaard maatvoeringen voor gebruikt en kan De-Slaapfabriek jouw matras op maat realiseren. Afschuiningen, afrondingen en uitsparingen zijn geen
enkel probleem!

Ook voor mensen met een fors postuur of een lichaamslengte van meer dan 2 meter, maken we extra lange matrassen. Geef ons de gewenste lengte- en breedtemaat door, dan verzorgen wij jouw maatwerk matras graag. Uiteraard zorgen we ook voor beddengoed (moltons, hoeslakens, etc.) in dezelfde afwijkende maatvoering.
Ben je hoteleigenaar of projectinrichter? Ook dan zijn maatwerk matrassen een mooie uitkomst!

De meerkosten van jouw matras op maat

Voor bepaling van de meerkosten van een matras op maat, hanteren we de stelregel dat we per handeling (versmallen/verbreden en inkorten/verlengen) een bedrag van slechts €30,- rekenen. Dit bedrag tel je op bij de prijs van de standaardmaat uit de webshop die bij dat product hoort.

Je ziet het! Maatwerk hoeft niet per se veel duurder zijn. In onze fabrieken hebben we al heel bijzondere maatwerkprojecten met goed gevolg afgerond.