Bel

Tempur matrassen

Tempur matrassen: slapen op het allerhoogste niveau!

Een goed matras biedt optimale drukverdeling. Tempur blinkt daar al jaren in uit. Tempur is de grondlegger van het destijds door NASA ontwikkelde traagschuim, ook wel visco-elastisch materiaal, memoryfoam of nasa traagschuim genoemd. Tempur matrassen leveren voor ieder type slaper de juiste ondersteuning en drukverdeling tijdens het slapen. Maar wie weet dat vooraf, als je een nieuwe matras koopt? Niemand, eenmaal in gebruik, dan pas merk je of hardheid, vochtregulatie en de comfortzone indeling daarvan echt bij jou passen! Daarom heeft Tempur vele type matrassen, kernsoorten en matrashoogtes in haar assortiment. Een deel hiervan is in de webshop opgenomen, maar uiteraard kunnen we het gehele assortiment van Tempur leveren. Vraag ons er gerust naar.

Tempur winteractieProfiteer van 6 november 2017 tot en met 4 februari 2018 van 50% korting op het tweede Tempur artikel dat u bij De-Slaapfabriek aanschaft. Deze Tempur Winteractie houdt verband met de aanstaande collectiewissel bij Tempur. Kom zonder (of met) afspraak naar de showroom in Heerhugowaard om alle Tempur matrassen en hoofdkussens te testen of bestel eenvoudig via de webshop. Bij aanschaf van 2 Tempur artikelen krijgt u dus het 2e artikel met 50% korting. Dit wordt niet automatisch via de webshop verrekend. U kunt in het open opmerkingen veld in het laatste scherm van de bestelprocedure handmatig vermelden dat u van de Tempur Winteractie gebruik maakt en het tweede artikel dus met 50% korting wilt. Betalen kunt u eenvoudig bij aflevering.

Bekijk via onderstaande link:

Bent u echter van plan een compleet bed van Tempur aan te schaffen, klik dan hier voor de Tempur bedcollectie. Uiteraard kunt u na het oriënteren en samenstellen online bestellen, maar we bieden ook de mogelijkheid om (op afspraak) naar één van onze showrooms te komen in Heerhugowaard, Rotterdam, Roosendaal, Enschede en Utrecht. U kunt dan extra slaapadvies inwinnen, het ligcomfort testen en uiteraard ook de meubelstoffen uitzoeken. De locatie Heerhugowaard is ingericht met Tempur bedden en Tempur matrassen. Kom dus in contact met de slaapspecialisten van De-Slaapfabriek en laat u uitgebreid voorlichten over alle mogelijkheden.

De-Slaapfabriek is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland (Bron: FD). De-Slaapfabriek levert slaapmerken van gerenommeerde Nederlandse en Belgische fabrieken als Dream-Inn, Velda, Van Landschoot, Cinderella, Pirelli, Tempur en Industry, maar ook een eigen collectie boxsprings, matrassen en topdekmatrassen van Nederlandse bodem. De levertijd is kort en u hoeft pas bij aflevering te betalen als u dat prettig vindt. Ook kunt u uiteraard bij het bestellen via de webshop veilig met iDEAL betalen. Aan u de keuze!

Sluiten

Vraag offerte aan

Bel mij terug

Afspraak maken

Gratis kleurstalen

+