Bel

Tempur matrassen

Tempur matrassen: slapen op het allerhoogste niveau!

Een goed matras biedt optimale drukverdeling. Tempur blinkt daar al jaren in uit. Tempur is de grondlegger van het destijds door NASA ontwikkelde traagschuim, ook wel visco-elastisch materiaal, memoryfoam of nasa traagschuim genoemd. Tempur matrassen leveren voor ieder type slaper de juiste ondersteuning en drukverdeling tijdens het slapen. Maar wie weet dat vooraf, als je een nieuwe matras koopt? Niemand, eenmaal in gebruik, dan pas merk je of hardheid, vochtregulatie en de comfortzone indeling daarvan echt bij jou passen! Daarom heeft Tempur vele type matrassen, kernsoorten en matrashoogtes in haar assortiment. Een deel hiervan is in de webshop opgenomen, maar uiteraard kunnen we het gehele assortiment van Tempur leveren. Vraag ons er gerust naar.

Profiteer vanaf 3 juli tot en met 10 september van 50% korting op het tweede Tempur artikel: Deze Tempur zomeractie geldt voor alle Tempur matrassen, bedden, bedbodems en hoofdkussens. Kom op afspraak naar de showroom in Heerhugowaard of bestel eenvoudig via de webshop. U krijgt 50% korting op een 2e artikel uit dezelfde productcategorie. Bestelt u dus bijvoorbeeld 2 Tempur matrassen, dan krijgt u het tweede matras met 50% korting. Bestelt u daarentegen een 1-persoons Tempur matras of een 2-persoons Tempur matras dan ontvangt u 25% korting. Kies daarbij in de webshop voor betalen bij aflevering (ipv betaling met iDEAL) zodat u een juiste factuur ontvangt.

Bekijk via onderstaande link:

Bent u echter van plan een compleet bed van Tempur aan te schaffen, klik dan hier voor de Tempur bedcollectie. Uiteraard kunt u na het oriënteren en samenstellen online bestellen, maar we bieden ook de mogelijkheid om (op afspraak) naar één van onze showrooms te komen in Heerhugowaard, Rotterdam, Roosendaal, Enschede en Utrecht. U kunt dan extra slaapadvies inwinnen, het ligcomfort testen en uiteraard ook de meubelstoffen uitzoeken. De locatie Heerhugowaard is ingericht met Tempur bedden en Tempur matrassen. Kom dus in contact met de slaapspecialisten van De-Slaapfabriek en laat u uitgebreid voorlichten over alle mogelijkheden.

De-Slaapfabriek is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland (Bron: FD). De-Slaapfabriek levert slaapmerken van gerenommeerde Nederlandse en Belgische fabrieken als Dream-Inn, Velda, Van Landschoot, Cinderella, Pirelli, Tempur en Industry, maar ook een eigen collectie boxsprings, matrassen en topdekmatrassen van Nederlandse bodem. De levertijd is kort en u hoeft pas bij aflevering te betalen als u dat prettig vindt. Ook kunt u uiteraard bij het bestellen via de webshop veilig met iDEAL betalen. Aan u de keuze!

Sluiten

Vraag offerte aan

Bel mij terug

Afspraak maken

Gratis kleurstalen

+