Matrassen Tweepersoons matrassen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Het kiezen van het perfecte tweepersoonsmatras

Ben je op zoek naar een 2-persoons matras van goede kwaliteit? Dan kun je bij De-Slaapfabriek ongetwijfeld vinden wat je zoekt. Je hebt de keuze uit een groot assortiment tweepersoonsmatrassen van verschillende formaten en soorten. Denk bijvoorbeeld aan een koudschuim of traagschuim matras.

Wij begrijpen dat het best spannend is om een nieuw tweepersoonsmatras online te bestellen. Je koopt immers een matras voor een aantal jaren en wilt hier dan ook optimaal van kunnen genieten. De keuze voor een nieuw matras is dan ook niet op de een of andere dag meteen gemaakt. Er zijn een aantal factoren waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf van een 2-persoons matras. Slaap je bijvoorbeeld graag op je rug, buik of op je zij? Daarnaast speelt gewicht ook een belangrijke rol. Hoe hoger de gewichtsklasse, hoe steviger het matras hoort te zijn. Uiteraard is jouw persoonlijke voorkeur (en wellicht die van jouw partner) ook een bepalende factor. Zorg er dus voor dat je voor aankoop goed bovenstaande factoren afweegt.

Wil je graag slaapadvies inwinnen van onze specialisten? Maak dan online een afspraak en wellicht kunnen wij jouw zoektocht naar een nieuw matras wat makkelijker maken!

De tweepersoonsformaten

De volgende maten zijn in tweepersoonsformaten bij ons aanwezig:

140 x 200 tot 220 centimeter (smal tweepersoonsbed)
160 x 200 tot 220 centimeter
180 x 200 tot 220 centimeter (groot tweepersoonsbed)
Daarbij kun je kiezen uit het assortiment pocketvering matrassen, koudschuim matrassen, traagschuim matrassen, latex matrassen, polyether matrassen, bonellvering matrassen en hybride matrassen.

Zit het juiste formaat er niet tussen? Dan kun je altijd een matras op maat laten maken. Als je de gewenste lengte en breedte maten doorgeeft, doen wij de rest! Per handeling (versmallen/verbreden en inkorten/verlengen) rekenen we slechts een bedrag van €30,-.

2-persoons matrassen online bestellen

Weet je al zeker welk matras je wilt kopen? Dan kun je dit snel en makkelijk doen in onze webshop en je hebt jouw nieuwe tweepersoonsmatras snel in huis. Ontdek het zelf of kom langs in onze showroom in Heerhugowaard!