Van Landschoot matrassen: Belgische topkwaliteit!

Wil je Van Landschoot matrassen voordelig en veilig online kopen? En ben je op zoek naar één of meerdere matrassen van Van Landschoot? Dan ben je bij De-Slaapfabriek absoluut aan het juiste (web)adres! De-Slaapfabriek is namelijk al ruim 10 jaar dealer van de Belgische fabrikant Van Landschoot. Naast matrassen produceren ze ook complete, luxe boxsprings. Van Landschoot stevent af op bijna 100 jaar productie ervaring en produceert alle onderdelen van een matras in eigen fabriek. Zelfs de pocketveren produceren ze zelf waardoor continuïteit en kwaliteitsborging is verzekerd. We helpen je graag om uit het Van Landschoot assortiment de juiste keuze te maken.

Vanaf 145,-

Koudschuim matrassen

Matras Smart Princess

Vanaf 215,-
Vanaf 215,-
  • Specialist in extra grote en afwijkende maten
  • Maatwerk productie in NL
  • Gratis bezorging in NL
Aanbieding!
486,25340,38

Matrassen

Matras Etoile

Vanaf 360,-
Aanbieding!
542,50434,-
Vanaf 470,-
Aanbieding!
Vanaf 630,-504,-
Vanaf 519,-

Koudschuim matrassen

Matras Relaxa

Vanaf 590,-
Vanaf 619,-
Vanaf 619,-

Matrassen

Matras Solar

Vanaf 620,-

Matrassen

Matras Virgo

Vanaf 675,-

Koudschuim matrassen

Matras Carat

Vanaf 705,-
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Een goed matras houdt je de hele dag wakker

Je matras zorgt niet enkel voor slaapcomfort, ze bepaalt ook de kwaliteit van je nachtrust. Er bestaan allerlei types en uitvoeringen, met elk hun specifieke eigenschappen en kenmerken. De ‘allerbeste’ matras bestaat niet. Iedereen kiest voor een ander comfort. Bij de aanschaf van een nieuw matras is het dan ook belangrijk uit te gaan van je eigen voorkeuren: zacht of hard, warm of koud, allergievrij, ventilerend, etc.

Van Landschoot matrascollecties

Van Landschoot ontwikkelde een aantal matrascollecties met elk een eigen focus; De Smart serie is voordelig echter zonder concessies te doen aan het ligcomfort. De Ergo Sense serie bestaat uit 23 cm dikke matrassen bestemd voor het midden- en hogere segment. Voor de echte liefhebbers van ultiem slaapcomfort raden we de extra hoge (30 cm), met de hand vervaardigde matrassen uit de Tradition serie van Van Landschoot aan.

Tip: Bekijk zeker ook de Van Landschoot matrassen met een actief hoog-laag pocketveer binnenwerk. Dit veersysteem is een uniek Van Landschoot-concept. Door de afwisseling van hoge en lage veren krijgt de matras een actieve functie en is het matras geschikt voor een breder publiek met uiteenlopende lichaamsgewichten: waar ze lichte druk van je lichaam waarneemt, doen de hoge veren hun ondersteunende werk. Bij zwaardere drukpunten worden de lage, stevigere veren geactiveerd. Je lichaam geniet dus de hele nacht, in elke positie, van gecompenseerde ondersteuning. En dat voel je ’s ochtends! Een bijkomende troef: een hoog-laagpocketmatras gaat langer mee! De matraskern wordt omringd door een kader van bandstaal die de hoog-laagspiralen mooi op hun plek houdt, ook op delicate zones zoals de rand van je bed. Dit gaat slijtage en veranderingen in de interne opbouw van je matras tegen. Zo geniet jij langer van je aankoop!

Advies nodig van onze slaapspecialisten?

Het kopen van Van Landschoot matrassen is eenvoudig via de webshop. Om er toch zeker van te zijn dat je het juiste matras kiest, kun je onze slaapspecialisten uiteraard om advies vragen. Zij helpen je graag verder. Dat kan ook in de showroom waar je sommige Van Landschoot matrassen vrijblijvend kunt uitproberen. Laat ons gerust van tevoren weten welk matras je zou willen testen. Ook kun je van tevoren met al je vragen bij ons terecht via mail, chat of telefonisch.