Velda matrassen. Prima keuze!

Velda matrassen voordelig online kopen? Ben je op zoek naar Velda matrassen van de producent Veldeman Bedding? Dan ben je bij De-Slaapfabriek aan het juiste adres! Het van oorsprong Belgische merk is gespecialiseerd in het ontwikkelen van matrassen en boxsprings van hoge kwaliteit. De Velda Dreamer is al 2 keer uitgeroepen als Beste Koop door de Consumentenbond. Hiermee haal je dus een prima matras in huis voor optimaal slaapcomfort. En dat ook nog eens tegen een zeer mooie prijs! Toch liever een ander Velda matras? Aan jou de keuze uiteraard en daar helpen we je graag bij.

Aanbieding!
Aanbieding!
  • Specialist in extra grote en afwijkende maten
  • Maatwerk productie in NL
  • Gratis bezorging in NL

Het assortiment van Velda matrassen bij De-Slaapfabriek bestaat o.a. uit de Velda Dreamer, Velda Versus Visco en de Velda Versus Latex. Een ander fijn matras is de Velda Moonlight. Alle Velda matrassen zijn in verschillende afmetingen en uitvoeringen beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een afmeting vanaf 70×200 tot en met 200×220. Ook heb je de keuze uit een anti-allergie hoes of een wollen hoes voor goede transpiratie opname.

Advies nodig van onze slaapspecialisten?

Het kopen van matrassen hoeft zeker niet lastig te zijn. Om er toch zeker van te zijn dat je het juiste Velda matras kiest, kun je onze slaapspecialisten om advies vragen. Zij helpen je uiteraard graag verder. Stel ons je vragen per mail, telefonisch of via chat. Langskomen in de showroom is natuurlijk ook prima zodat je enkele matrassen kunt testen.