Bel

Velda Dreamer Nu slechts €179

Velda Dreamer Nu slechts €179

Velda Dreamer Nu slechts €179

VELDA MATRASSEN

UW VELDA MATRAS VOORDELIG ONLINE KOPEN

Bent u op zoek naar een Velda matras van de producent Veldeman? Dan bent u bij De-Slaapfabriek aan het juiste adres! Deze Belgische fabrikant is gespecialiseerd in het ontwikkelen van matrassen en boxsprings van hoge kwaliteit. De Velda Dreamer is al 2 keer uitgeroepen als Beste Koop door de Consumentenbond. Hiermee haalt u dus een prima matras in huis met optimaal slaapcomfort. En dat ook nog eens tegen een zeer mooie prijs!

Het assortiment van Velda matrassen bij De-Slaapfabriek bestaat uit de Velda Dreamer, Velda Pocket 300 Visco en de Velda Pocket 300 Latex. Deze zijn in verschillende afmetingen en uitvoeringen beschikbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een afmeting vanaf 70×200 tot en met 200×200. Ook heeft u de keuze uit een anti-allergie of wollen hoes. De wollen hoes neemt transpiratie bijzonder goed op.

ADVIES NODIG VAN ONZE SLAAPSPECIALISTEN?

Het kopen van matrassen is niet zo eenvoudig als het lijkt. Om er daarom zeker van te zijn dat u het juiste Velda matras kiest, kunt u onze slaapspecialisten om advies vragen. Zij helpen u graag verder.

 

Sluiten

Vraag offerte aan

Bel mij terug

Afspraak maken

Gratis kleurstalen

+