Bel

Over De-Slaapfabriek

 

De unieke voordelen van De-Slaapfabriek

– Gratis levering en montage in Nederland (aflevering in België of De-Waddeneilanden is € 50,-; overige landen op aanvraag)

– Laagste prijsgarantie

– 150 Dagen omruilgarantie (niet kunnen wennen binnen 150 dagen? Ruil de kern in voor een ander exemplaar. Kosten € 45,- plus eventuele meerkosten. De hoes blijft in je bezit)

– Officiële Tempur dealer (trots zijn we op het officiële Tempur dealerschap. Profiteer van de voordelen van het merk en de producten van Tempur).

– De levertijd is kort. Afhankelijk van het product slechts een paar dagen tot een aantal weken

– Geen (aan)betaling met iDEAL noodzakelijk, maar betaling bij aflevering (met mobiel pinautomaat)

– Rechtstreeks toegang tot de fabriek

– Geen tussenkomst van prijsopdrijvende detail-, tussen- en groothandel

– Producten uitsluitend van gerenommeerde Nederlandse fabrikanten, dus topkwaliteit

– Eenvoudig en stapsgewijs online uw boxspring, matras, hoofdbord of ander product samenstellen

– Mogelijkheid online uw offerte op te vragen en direct te ontvangen

– Jarenlange ervaring op slaapgebied in huis

– Kort schakelen met een team van enthousiaste professionals met lage overheadkosten

– Proefliggen in showroom (pand ZienXL) is mogelijk, 7 dagen in de week ook ’s avonds

– Mogelijkheid op afspraak ook showrooms in Rotterdam, Roosendaal, Enschede en Utrecht te bezoeken

– Ruime parkeergelegenheid met gratis parkeren

 

Over ons

De-Slaapfabriek richt zich met name op de ‘nieuwe’ klant die het internet gebruikt om zich goed te oriënteren op slaapartikelen. Naast consumenten zijn dit ook eigenaren van hotels en B&B die voordelig aan de bron willen aanschaffen zonder concessies te doen aan de kwaliteit en tegelijkertijd ook invulling willen geven aan duurzaam ondernemerschap.

De-Slaapfabriek is een sterk groeiend internetconcern met een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen, topdekmatrassen en aanverwante slaapartikelen. Ons werkgebied is hoofdzakelijk Nederland en België, maar steeds meer consumenten en zakelijke klanten (waaronder hotels, B&B en vakantieparken) weten ons uit de omringende Europese landen te vinden.

De-Slaapfabriek is dealer van een aantal gerenommeerde merken waaronder:

TempurVan LandschootHenson DesignCinderellaVeldaSilvanaSimba

 

De-Slaapfabriek heeft de 6e plaats bereikt van de snelstgroeiende ondernemingen van Nederland en is daarvoor beloond met een FD Gazellen Award. De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van o.a. het Financieele Dagblad, KPMG, Graydon, ABN AMRO en BNR Nieuwsradio.

gazellen awardsbnrlogofdNederlandse boxsprings

 

Wij leveren voornamelijk kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem, rechtstreeks uit de fabriek, met een korte levertijd en een ongeëvenaarde prijs-/kwaliteit verhouding. U zou graag uw eigen ontwerp willen laten produceren? Onze specialisatie is maatwerk en afwijkende maatvoeringen zonder daarvoor een veel hogere prijs te hoeven doorberekenen. Wij bezorgen én monteren door heel Nederland en België en hebben daarvoor onze logistieke afdeling met eigen wagenpark tot onze beschikking. Bijkomstig voordeel voor de klant is dat pas bij aflevering met mobiel pinautomaat betaald hoeft te worden. Uiteraard kunt u ook in de webshop veilig vooruit betalen met iDEAL.

Ten slotte kunt u voor alle bij ons aangeschafte producten terugvallen op een unieke slaapgarantieregeling; Bevalt het aangeschafte product u niet helemaal, dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheid bepaalde onderdelen om te ruilen voor nog beter op uw ligeigenschappen afgestemde producten.

over De-Slaapfabriekconsumentenbond logo finalduurzaam ondernemerschap

De-Slaapfabriek loopt al jaren voorop in de branche als het gaat om duurzaam ondernemerschap. De gerenommeerde bij De-Slaapfabriek aangesloten fabrieken worden allereerst geselecteerd op hun prestaties op het gebied van duurzaam en milieuverantwoord produceren. Dit blijkt o.a. uit de keuze voor grondstoffen en halffabrikaten van hun toeleveranciers. Een 100% milieuontlastend product is helaas een brug te ver. Dit geldt ook voor een 100% recyclebaar product. Wel is ons er alles aan gelegen om de gebruikte meubelstoffen, woven dubbeldoek, MDF, schuimen (polyether, koudschuim, visco elastisch traagschuim), natuurlatex, binnenvering- en pocketveringinterieuren te toetsen aan de strengst geldende normen. Ook het productieproces is gecertificeerd en de bij het fabricageproces vrijkomende afvalstromen worden strikt gescheiden tot herbruikbare reststromen. De keuze voor Nederlandse en Belgische fabrieken is ook ingegeven door behoud van een natuurlijke leefomgeving. De boxsprings, matrassen, topdekmatrassen, etc hoeven nog maar over een kleine afstand naar de klant getransporteerd te worden. Dit vervoer gebeurt met voertuigen die voldoen aan de strenge euro-normen voor uitstoot van schadelijke broeikasgassen.

ISO 14001 milieubewust producerenduurzaam bosbeheermilieubewust gemaakte boxspringsOeko Tex logo

Al direct na de opstart van de firma Retourmatras, voerde De-Slaapfabriek alle ingezamelde oude matrassen af naar deze state-of-the-art recyclefabriek in Lelystad. Jaarlijks worden duizenden matrassen grotendeels geautomatiseerd en milieuverantwoord verwerkt tot herbruikbare reststromen die in andere industrieën nuttig worden ingezet bij de fabricage van nieuwe producten en halffabrikaten voor onder andere wegenbouw, rubber speelplaatstegels, ondertapijt, judomatten, vulmaterialen, etc. De-Slaapfabriek ontvangt ieder jaar van Retourmatras een certificaat als bewijs voor het milieubewust inzamelen, afvoeren en laten recyclen van matrassen.

RetourmatrasmatrasrecyclingRetourmatras

Bekijk voor meer informatie over het recyclingsproces het YouTube filmpje of ga naar de website van www.retourmatras.nl.

 

 

Showroom en postadres De-Slaapfabriek

Smuigelweg 1b

1704 PX Heerhugowaard

Gevestigd in het stijlvolle pand van ZienXL.

home-tab01zienxl logo final

Openingstijden:

maandag: 9:00 tot 16:30 uur (’s avonds op afspraak)

dinsdag: 9:00 tot 16:30 uur (’s avonds op afspraak)

woensdag: 9:00 tot 16:30 uur (’s avonds op afspraak)

donderdag: 9:00 tot 16:30 uur (’s avonds op afspraak)

vrijdag: 9:00 tot 16:30 uur (’s avonds op afspraak)

zaterdag: 9:00 tot 16:30 uur (op afspraak)

zondag: 9:00 tot 16:30 uur (op afspraak)

Voorkom eventueel onnodig wachten en bel voor een afspraak naar 088-0038681.

 

Op verzoek is het ook mogelijk om de showroom in Rotterdam, Roosendaal, Enschede en Utrecht op afspraak te bezoeken.

 

Bel 088-0038681 voor algemene informatie.

Bel 06-42452349 als u rechtstreeks met één van de eigenaren (René Sluis of Frank Schuitenmaker) wilt spreken.

slaapfabriek eigenaren

Email: info@de-slaapfabriek.nl

 

KvK: 37151076

Rabobank: 1211.12.411

BTW nr.: 8207.02.274

IBAN: NL27RABO0121112411

BIC (Swift-Code): RABONL2U

Sluiten

Vraag offerte aan

Bel mij terug

Afspraak maken

Gratis kleurstalen

+