Over ons

Bijna elke klant die onze showroom bezoekt is positief verrast over het schitterende en inspirerende pand. ‘Bedankt voor de gastvrijheid, de duidelijke uitleg en de heerlijke koffie’ is wat we vaak te horen krijgen. Onze keuze voor het pand ZienXL in Heerhugowaard heeft ons geen windeieren gelegd. We merken weliswaar heel duidelijk dat steeds meer klanten ”online” bestellen, maar voor degelijk en uitgebreid ”offline” slaapadvies vanuit de showroom, kun je bij De-Slaapfabriek ook prima terecht. Liefst maken we dan een afspraak zodat we ruim de tijd voor je kunnen nemen en al je vragen kunnen beantwoorden. Dit kan zelfs in de avonduren of in het weekend als dat beter uitkomt voor je.

welkom bij De-Slaapfabriek

De-Slaapfabriek richt zich met name op de ‘bij-de-tijdse en prijsbewuste’ klant die o.a. het internet gebruikt om zich goed te oriënteren op slaapartikelen. Naast consumenten zijn dit ook eigenaren van hotels, vakantieparken en B&B die voordelig aan de bron willen aanschaffen zonder concessies te doen aan de kwaliteit en tegelijkertijd ook invulling willen geven aan duurzaam ondernemerschap. De-Slaapfabriek is al jaren een sterk groeiend internetconcern met een steeds groter wordend assortiment aan boxsprings, matrassen, topdekmatrassen en aanverwante slaapartikelen. Ons werkgebied is hoofdzakelijk Nederland en België, maar steeds meer consumenten en zakelijke klanten weten ons uit de omringende Europese landen te vinden.

De-Slaapfabriek is dealer van een aantal gerenommeerde merken waaronder:

TempurVan LandschootHenson DesignCinderellaVeldaSilvanaSimba

De unieke voordelen van De-Slaapfabriek

– Gratis levering in Nederland;

– Gratis montage in Nederland van complete 2-persoons boxsprings;

– Laagste prijsgarantie;

– 150 Dagen omruilgarantie: Kun je echt niet wennen binnen 150 dagen? Ruil de kern van een topper of matras in voor een ander exemplaar. Kosten € 45,- plus eventuele meerkosten. De hoes blijft in je bezit;

– Officiële Tempur dealer. We zijn trots op het officiële Tempur dealerschap. Profiteer van de voordelen, van de kennis, het merk en de producten van Tempur;

– De levertijd is kort. Afhankelijk van het product slechts een paar dagen tot een aantal weken;

– Geen (aan)betaling met iDEAL noodzakelijk, maar veilig betaling bij aflevering (met mobiel pinautomaat);

– Rechtstreeks toegang tot de fabriek;

– Geen tussenkomst van prijsopdrijvende detail-, tussen- en groothandel;

– Producten uitsluitend van gerenommeerde Nederlandse fabrikanten en bekende merken, dus topkwaliteit;

– Decennia lange ervaring op slaapgebied in huis;

– Kort schakelen met een team van enthousiaste professionals met lage overheadkosten;

– Proefliggen in showroom (pand ZienXL) is mogelijk, 7 dagen in de week ook ’s avonds op afspraak;

– Mogelijkheid op afspraak ook showrooms in Rotterdam, Roosendaal, Enschede en Utrecht te bezoeken;

– Ruime parkeergelegenheid met gratis parkeren.

De-Slaapfabriek loopt voorop in de branche

De-Slaapfabriek heeft de 6e plaats bereikt van de snelstgroeiende ondernemingen van Nederland en is daarvoor beloond met een FD Gazellen Award. De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van o.a. het Financieele Dagblad, KPMG, Graydon, ABN AMRO en BNR Nieuwsradio.

gazellen awardsbnrlogofdNederlandse boxsprings

Wij leveren voornamelijk kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem, rechtstreeks uit de fabriek, met een korte levertijd en een ongeëvenaarde prijs-/kwaliteit verhouding. Wil je graag jouw eigen ontwerp laten produceren? Onze specialisatie is maatwerk en afwijkende maatvoeringen zonder daarvoor een veel hogere prijs te hoeven doorberekenen. Wij bezorgen én monteren complete 2-persoons boxsprings door heel Nederland en België en hebben daarvoor een aantal logistieke partners met hun eigen wagenpark tot onze beschikking. Bijkomstig voordeel voor de klant is dat pas bij aflevering met mobiel pinautomaat betaald hoeft te worden. Uiteraard kun je ook in de webshop veilig vooruit betalen met iDEAL.

Ten slotte kun je voor alle bij ons aangeschafte producten terugvallen op een unieke slaapgarantieregeling; Bevalt het aangeschafte product je na de gewenningsperiode niet helemaal, dan kun je gebruik maken van de mogelijkheid bepaalde onderdelen om te ruilen voor nog beter op jouw ligeigenschappen afgestemde producten.

over De-Slaapfabriekconsumentenbond logo finalduurzaam ondernemerschap

De-Slaapfabriek loopt al jaren voorop in de branche als het gaat om duurzaam ondernemerschap. De gerenommeerde bij De-Slaapfabriek aangesloten fabrieken worden allereerst geselecteerd op hun prestaties op het gebied van duurzaam en milieuverantwoord produceren. Dit blijkt o.a. uit de keuze voor grondstoffen en halffabrikaten van hun toeleveranciers. Een 100% milieuontlastend product is helaas een brug te ver. Dit geldt ook voor een 100% recyclebaar product. Wel is ons er alles aan gelegen om de gebruikte meubelstoffen, woven dubbeldoek, MDF, schuimen (polyether, koudschuim, visco elastisch traagschuim), natuurlatex, binnenvering- en pocketveringinterieuren te toetsen aan de strengst geldende normen. Ook het productieproces is gecertificeerd en de bij het fabricageproces vrijkomende afvalstromen worden strikt gescheiden tot herbruikbare reststromen. De keuze voor Nederlandse en Belgische fabrieken is ook ingegeven door behoud van een natuurlijke leefomgeving. De boxsprings, matrassen, topdekmatrassen, etc hoeven immers nog maar over een kleine afstand naar de klant getransporteerd te worden. Dit vervoer gebeurt met voertuigen die voldoen aan de strenge euro-normen voor uitstoot van schadelijke broeikasgassen.

ISO 14001 milieubewust producerenduurzaam bosbeheermilieubewust gemaakte boxspringsOeko Tex logo

Al direct na de opstart van de firma Retourmatras, voerde De-Slaapfabriek alle ingezamelde oude matrassen af naar deze state-of-the-art recyclefabriek in Lelystad. Jaarlijks worden duizenden matrassen grotendeels geautomatiseerd en milieuverantwoord verwerkt tot herbruikbare reststromen die in andere industrieën nuttig worden ingezet bij de fabricage van nieuwe producten en halffabrikaten voor onder andere wegenbouw, rubber speelplaatstegels, ondertapijt, judomatten, vulmaterialen, etc. De-Slaapfabriek ontvangt ieder jaar van Retourmatras een certificaat als bewijs voor het milieubewust inzamelen, afvoeren en laten recyclen van matrassen.

RetourmatrasmatrasrecyclingRetourmatras

Bekijk voor meer informatie over het recyclingsproces het YouTube filmpje of ga naar de website van www.retourmatras.nl.

Showroom en postadres De-Slaapfabriek

Smuigelweg 1b
1704 PX Heerhugowaard
Gevestigd in het stijlvolle pand van ZienXL.

home-tab01zienxl logo final

Openingstijden:
maandag: 9:00 tot 16:30 uur (’s avonds op afspraak)
dinsdag: 9:00 tot 16:30 uur (’s avonds op afspraak)
woensdag: 9:00 tot 16:30 uur (’s avonds op afspraak)
donderdag: 9:00 tot 16:30 uur (’s avonds op afspraak)
vrijdag: 9:00 tot 16:30 uur (’s avonds op afspraak)
zaterdag: 9:00 tot 16:30 uur (op afspraak)
zondag: 9:00 tot 16:30 uur (op afspraak)

Voorkom eventueel onnodig wachten en bel graag voor een afspraak naar 088-0038681 zodat we je goed kunnen helpen.

Op verzoek is het ook mogelijk om de showroom in Rotterdam, Roosendaal, Enschede en Utrecht op afspraak te bezoeken. Laat ons graag van tevoren weten waar je interesse naar uitgaat. Niet alle producten staan namelijk op alle locaties opgesteld.

Bel 088-0038681 voor algemene informatie of bel 06-42452349 als je rechtstreeks met één van de eigenaren (René Sluis of Frank Schuitenmaker) wilt spreken.

 

SlaapfabriekWelkom bij De-Slaapfabriek

 

Bedrijfs en contactgegevens De-Slaapfabriek:
Smuigelweg 1B
1704PX Heerhugowaard
Pand ZienXL
Email: info@de-slaapfabriek.nl
Tel: 088-0038681
KvK: 37151076
Rabobank: 1211.12.411
BTW nr.: 8207.02.274
IBAN: NL27RABO0121112411
BIC (Swift-Code): RABONL2U