Bel

DE-SLAAPFABRIEK: DEALER VAN TOPMERKEN

De-Slaapfabriek levert naast Velda en Van Landschoot ook andere, internationaal bekende topmerken als Pirelli Bedding, Simmons, Steiner Paris en Trump. Recent heeft De-Slaapfabriek ook het gerenommeerde merk Tempur en Cinderella aan haar assortiment toegevoegd. Klik op het logo of de afbeeldingen en u heeft direct een overzicht van de producten die onder deze topmerken vallen.
 

Van 10 februari tot en met 18 maart 2018 geldt voor alle Tempur showroommodellen een korting die kan oplopen tot maar liefst 40%. Profiteer dus zolang het kan.
Tempur showroom sale

De-Slaapfabriek is dealer van een aantal gerenommeerde merken waaronder:

TempurVan LandschootHenson DesignCinderellaVeldaSilvana

De-Slaapfabriek is ook dealer van het fantastische merk Tempur. Voor boxsprings, bedden, bodems, matrassen, hoofdkussens en dekbedden van Tempur kunt u dus ook bij De-Slaapfabriek terecht.

U kunt uiteraard online bestellen of op afspraak onze showroom op locatie Heerhugowaard (pand ZienXL aan de Smuigelweg 1) bezoeken. We kunnen u dan in alle rust uitgebreid slaapadvies geven. Dat kan op reguliere openingstijden van 9:00 tot 17:00 maar eventueel ook in de avonduren of in het weekend als u dat beter schikt uiteraard.

Tempur Prestige bedcollectie

Tempur Prestige
Ledikant Tempur Prestige is een super mooi vormgegeven ledikant van het befaamde merk Tempur. Dit Tempur Prestige ledikant kunt u zelf samenstellen met een vlakke en/of elektrisch verstelbare bedbodem en diverse type matrassen van Tempur. Als u een Prestige bed van Tempur compleet met elektrisch verstelbare bodems en matrassen van Tempur samenstelt dan krijgt u de ombouw zelfs gratis! Als u een Prestige bed van Tempur compleet met vlakke bodems en matrassen van Tempur samenstelt dan krijgt u een korting op de bedombouw van €250,-. In beide gevallen kunt u bij het samenstellen via de website daar rekening mee houden.

Tempur Zero-G Curve bedcollectie

Tempur Zero-G Curve

Tempur Zero-G Curve is een state-of-the-art bed met superslank vormgegeven, elektrisch verstelbare bedbodems die naadloos aansluiten op de lichaamscontouren. Dit Tempur Zero-G Curve bed kunt u zelf samenstellen met elektrisch verstelbare bedbodems, verschillende potensets, eventueel een hoofdbord in de gewenste breedte en diverse type matrassen van Tempur.

Gaat u voor een gerenommeerd merk als Tempur dan staat dat garant voor jarenlang slaapplezier van het hoogste niveau zonder het hoogste prijsniveau.

Tempur

 

Hieronder lichten we het assortiment van Henson Design van Van Landschoot België toe:

Henson Design

Van Landschoot

Van Landschoot Henson Design model Roxan
Van Landschoot Henson Design model Roxan

 

 

Van Landschoot Henson Design model Oxford
Van Landschoot Henson Design model Oxford

 

Van Landschoot Henson Design model Maddox
Van Landschoot Henson Design model Maddox

 

Cinderella

Cinderella BelleCinderella GiselleCinderella Jasmine

Velda

DE-SLAAPFABRIEK: DEALER VAN INTERNATIONALE TOPMERKEN

De-Slaapfabriek heeft ook voor mensen die internationaal georiënteerd zijn, zoals expats en zakenmensen die vaak in exclusieve hotels slapen, een assortiment van exclusieve, wereldwijd bekende topmerken: Steiner Paris, Simmons, Trump Home en Pirelli Bedding. Voor alle internationale topmerken geldt dat als u serieus geïnteresseerd bent, u gerust op afspraak het HTC in Nieuwegein kunt bezoeken om het ligcomfort van de slaapproducten van Steiner Paris, Simmons, Trump Home en Pirelli Bedding uitgebreid te testen. Bel ons gerust of meldt u aan via het contactformulier.

logo pirelli verlaagd

PIRELLI BEDDEN: ITALIAANS DESIGN IN UW SLAAPKAMER

Pirelli heeft wereldwijd een grote naamsbekendheid. Wist u ook dat Pirelli Bedding in de ons omringende landen al jarenlang een begrip is? Pirelli Bedding combineert hoogwaardig slaapcomfort met strak Italiaans design. De-Slaapfabriek is de eerste dealer van Pirelli Bedding in Nederland. Welk model spreekt u aan? Heeft u interesse in andere losse slaapproducten van Pirelli? De-Slaapfabriek levert het!

Nogmaals, voor alle internationale topmerken geldt dat als u serieus geïnteresseerd bent, u gerust op afspraak het HTC in Nieuwegein kunt bezoeken om het ligcomfort van de slaapproducten van Steiner Paris, Simmons, Trump Home en Pirelli Bedding uitgebreid te testen. Bel ons gerust of meldt u aan via het contactformulier.

P2.5 det4 P2 det3.jpg50ff1ee9af9c3

Sluiten

Vraag offerte aan

Bel mij terug

Afspraak maken

Gratis kleurstalen

+