Bel

De-Slaapfabriek is ook dealer van het fantastische merk Tempur. Voor boxsprings, bedden, bodems, matrassen, hoofdkussens en dekbedden van Tempur kunt u dus ook bij De-Slaapfabriek terecht.

Tempur showroom sale
 

Van 10 februari tot en met 18 maart 2018 geldt voor alle Tempur showroommodellen een korting die kan oplopen tot maar liefst 40%. Profiteer dus zolang het kan.

U kunt uiteraard online bestellen of op afspraak onze showroom op locatie Heerhugowaard (pand ZienXL aan de Smuigelweg 1) bezoeken. We kunnen u dan in alle rust uitgebreid slaapadvies geven. Dat kan op reguliere openingstijden van 9:00 tot 17:00 maar eventueel ook in de avonduren of in het weekend als u dat beter schikt uiteraard.

Tempur Prestige bedcollectie

Tempur Prestige
Ledikant Tempur Prestige is een super mooi vormgegeven ledikant van het befaamde merk Tempur. Dit Tempur Prestige ledikant kunt u zelf samenstellen met een vlakke en/of elektrisch verstelbare bedbodem en diverse type matrassen van Tempur. Als u een Prestige bed van Tempur compleet met elektrisch verstelbare bodems en matrassen van Tempur samenstelt dan krijgt u de ombouw zelfs gratis! Als u een Prestige bed van Tempur compleet met vlakke bodems en matrassen van Tempur samenstelt dan krijgt u een korting op de bedombouw van €250,-. In beide gevallen kunt u bij het samenstellen via de website daar rekening mee houden.

 

Tempur Zero-G Curve bedcollectie

Tempur Zero-G Curve

Tempur Zero-G Curve is een state-of-the-art bed met superslank vormgegeven, elektrisch verstelbare bedbodems die naadloos aansluiten op de lichaamscontouren. Dit Tempur Zero-G Curve bed kunt u zelf samenstellen met elektrisch verstelbare bedbodems, verschillende potensets, eventueel een hoofdbord in de gewenste breedte en diverse type matrassen van Tempur.

 

Gaat u voor een gerenommeerd merk als Tempur dan staat dat garant voor jarenlang slaapplezier van het hoogste niveau zonder het hoogste prijsniveau.

Tempur

In de komende tijd zullen alle overige producten van Tempur aan deze website en webshop worden toegevoegd. Ook de showroom op locatie Heerhugowaard is ingericht met Tempur boxsprings, Tempur bedbodems, Tempur matrassen en Tempur hoofdkussens. Vooruitlopend daarop kunt u uiteraard (liefst op afspraak) al bij ons langs komen en slaapproducten van Tempur testen en aanschaffen.

Team De-slaapfabriek

 

 

Sluiten

Vraag offerte aan

Bel mij terug

Afspraak maken

Gratis kleurstalen

+