Bel

VAN LANDSCHOOT BOXSPRINGS NAAR EIGEN WENS SAMENSTELLEN

Welkom bij het assortiment Van Landschoot boxsprings. Van Landschoot heeft in België inmiddels bijna 100 jaar ervaring met het ontwikkelen en fabriceren van matrassen en boxsprings. Alle onderdelen waaruit een boxspring/matras wordt opgebouwd worden in eigen huis geproduceerd en geassembleerd.

Kom gerust (liefst op afspraak) langs in de showroom van De-Slaapfabriek in Heerhugowaard. Hier hebben wij een aantal modellen boxsprings en matrassen van Van Landschoot uit de Henson Design serie opgesteld. Bovendien kunnen we met een speciale online configurator van Van Landschoot op een handige manier alle denkbare configuraties van Henson Design maken en visualiseren.

Selecteer hieronder het model boxspring van Van Landschoot (Henson Design) dat u qua model het meest aanspreekt. Vervolgens kunt u met de rode ‘BESTELLEN/SAMENSTELLEN’ button deze boxspring stapsgewijs naar wens samenstellen. Heeft u nog meer wensen en eisen, dan kunnen we u met de speciale online configurator van Van Landschoot nog beter op detail helpen om tot de juiste configuratie te komen. Kom deze boxsprings op afspraak in het echt bekijken en configureren op onze locatie in Heerhugowaard (pand ZienXL) aan de Smuigelweg 1. Bel voor een afspraak naar 088-0038681. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar!

Van Landschoot Henson Design model Roxan
Van Landschoot boxsprings Henson Design model Roxan vanaf €2.995,-

 

Van Landschoot Henson Design model Oxford
Van Landschoot boxsprings Henson Design model Oxford vanaf €2.855,-

 

Van Landschoot Henson Design model Maddox
Van Landschoot boxsprings Henson Design model Maddox vanaf €2.655,-

 

Bent u van plan één of meerdere complete boxsprings aan te schaffen, doe dan het nodige voorwerk via de site en de blog van De-Slaapfabriek waar u alle beschikbare losse boxspringonderstellen, 1-persoons complete boxsprings, 2-persoons complete, vlakke boxsprings en 2-persoons complete, elektrisch verstelbare boxsprings helemaal naar wens kunt samenstellen. Uiteraard kunt u na het oriënteren en samenstellen online bestellen, maar we bieden ook de mogelijkheid om (op afspraak) naar één van onze showrooms te komen in Heerhugowaard, Rotterdam, Roosendaal, Enschede en Utrecht. U kunt dan extra slaapadvies inwinnen, het ligcomfort testen en uiteraard ook de meubelstoffen uitzoeken. Kom dus in contact met de slaapspecialisten van De-Slaapfabriek en laat u uitgebreid voorlichten over alle mogelijkheden.

De-Slaapfabriek is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland (Bron: FD). De-Slaapfabriek levert slaapmerken van gerenommeerde Nederlandse en Belgische fabrieken als Velda, Van Landschoot, Cinderella, Pirelli en Industry, maar ook een eigen collectie boxsprings, matrassen en topdekmatrassen van Nederlandse bodem. De levertijd is kort en u hoeft pas bij aflevering te betalen als u dat prettig vindt. Ook kunt u uiteraard bij het bestellen via de webshop veilig met iDEAL betalen. Aan u de keuze!

Sluiten

Vraag offerte aan

Bel mij terug

Afspraak maken

Gratis kleurstalen

+