Bel

WordPress databasefout: [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '%1$s LEFT JOIN %2$s ON %1$s.ID = %2$s.post_id INNER JOIN %3$sterm_rela' at line 2]
SELECT max(meta_value + 0) FROM %1$s LEFT JOIN %2$s ON %1$s.ID = %2$s.post_id INNER JOIN %3$sterm_relationships rs ON rs.object_id = %1$s.ID INNER JOIN %3$sterms terms ON terms.term_id = rs.term_taxonomy_id WHERE meta_key IN ("_price") AND (terms.slug = '2-persoons-topdekmatrassen')

VOORDELIG ONLINE 2-PERSOONS TOPDEKMATRASSEN KOPEN

Welkom bij het assortiment 2-persoons topdekmatrassen van De-Slaapfabriek. Topdekmatrassen zijn de finishing touch van uw bed. Het is een dun matras van tussen de 5 en 6 cm dik die op het reguliere matras geplaatst wordt. Topdekmatrassen creëeren een heerlijk zacht en aangenaam ligcomfort, terwijl u toch de optimale ondersteuning van uw eigen matras ondervindt. Niet alleen verlengt een dekmatras de levensduur van uw matras. Het is ook gemakkelijk te keren en te luchten, wat het slaapklimaat ten goede komt. Bij twee aparte matrassen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een tweepersoons dekmatras. Dit heeft het voordeel dat u geen last meer heeft van een vervelende geul in het midden. Als u twee aparte elektrisch verstelbare bodems heeft kiest u uiteraard ook voor twee aparte topdekmatrassen of voor een topdekmatras met split. Hecht u extra veel waarde aan een hygiënische tijk die anti-bacterieel, anti-huisstofmijt en extra goed vochtregulerend is, kies dan voor de topper met bamboe tijk. Om ervan verzekerd te zijn dat u de juiste topper kiest, kunt u gebruik maken van de handige filters hierboven. Op die manier kunt u bepalen welke topper u het beste kunt kopen. Vervolgens kunt u met de rode ‘BESTELLEN/SAMENSTELLEN’ button de maat en de topper bepalen. Zo betaalt u ook voor een topdekmatras bij De-Slaapfabriek een vaste voordelige prijs!

Sluiten

Vraag offerte aan

Bel mij terug

Afspraak maken

Gratis kleurstalen

+