Bel

TOPDEKMATRAS IN AFWIJKENDE BREEDTE- EN/OF LENGTEMAAT?

Voor De-Slaapfabriek is dit geen probleem. Als de door u gewenste maatvoering niet in onze webshop terug te vinden is, dan kunnen we voor u een topdekmatras op maat maken. De-Slaapfabriek kan alle topdekmatrassen uit ons assortiment op de door u aangegeven afmetingen fabriceren.
Bent u in het bezit van een boot, zeiljacht, camper of caravan en wilt u de huidige matrassen niet vervangen maar wel het bestaande ligcomfort verbeteren? Bestel dan een topdekmatras en laat -als dat nodig is- het afschuinen, afronden, inkorten, versmallen, verlengen of verbreden aan ons over. Ook als het gaat om zitkussens en rugkussens voor sloepen, stoelen, banken, loungesets, tuinsets, etc. kunt u bij ons terecht. Er zijn vele stoffen en kleuren beschikbaar.
Kortom: u geeft ons de breedte- en lengtemaat in centimeters en wij maken uw wens op maat. Uiteraard zorgen we -indien gewenst- ook voor beddengoed (moltons, hoeslakens, etc) in dezelfde afwijkende maatvoering.

MEERKOSTEN VOOR MAATWERK

Voor bepaling van de meerkosten van een topdekmatras op maat, hanteren we de stelregel dat we per handeling (versmallen/verbreden en inkorten/verlengen) een gering bedrag van €30,- rekenen. Dit bedrag telt u op bij de prijs van de standaardmaat uit de webshop die bij dat product hoort. Hecht u extra veel waarde aan een hygiënische tijk die anti-bacterieel, anti-huisstofmijt en extra goed vochtregulerend is, kies dan voor de topper met bamboe tijk.
U ziet het? Maatwerk hoeft niet persé veel duurder te zijn. In onze fabrieken hebben we al heel bijzondere maatwerkprojecten met goed gevolg afgerond. Zeker ook voor hoteleigenaren en projectinrichters blijkt dit iedere keer weer een uitkomst te zijn.
Neem gerust contact met ons op en wij sturen u een vrijblijvende offerte.

Sluiten

Vraag offerte aan

Bel mij terug

Afspraak maken

Gratis kleurstalen

+