Tweepersoons boxsprings in alle denkbare ligmaten!

Heeft je oude bed zijn beste tijd gehad of wil je gewoon graag weer een goede nachtrust hebben en tegelijkertijd je slaapkamer een frisse update geven? Bekijk dan eens onze tweepersoons boxsprings. Wij leveren zowel vlakke als elektrisch verstelbare tweepersoons boxsprings. Door de vele keuzemogelijkheden kun je zelf eenvoudig jouw boxspring via de site samenstellen. De meest gangbare maten vind je al in de webshop terug. Maar zoek je een afwijkende maat of een extra grote, brede, lange ligmaat, dan ben je bij De-Slaapfabriek aan het juiste (web)adres. De-Slaapfabriek voert niet voor niets de trotse slogan ”Slapen op alle denkbare ligmaten”. Laat ons gerust je wensen/eisen weten.

Vanaf 459,-
Vanaf 539,-
  • Specialist in extra grote en afwijkende maten
  • Gratis levering in NL
  • Betalen bij aflevering mogelijk
Vanaf 697,-
Vanaf 698,-
Aanbieding!

Bedden op maat

Boxspring Nomad

Vanaf 879,-779,-
Vanaf 1.148,-
Vanaf 1.219,-
Vanaf 1.219,-
Vanaf 1.219,-
Vanaf 1.219,-
Vanaf 1.299,-
Vanaf 1.299,-
Vanaf 1.299,-
Vanaf 1.399,-

Bedden op maat

Boxspring Davinci

Vanaf 1.499,-

Bedden op maat

Boxspring Cezanne

Vanaf 1.499,-

Bedden op maat

Boxspring Van Gogh

Vanaf 1.574,-

Bedden op maat

Boxspring Mondriaan

Vanaf 1.574,-

Bedden op maat

Boxspring Bondone

Vanaf 1.574,-

Bedden op maat

Boxspring Olanda

Vanaf 1.689,-

Bedden op maat

Boxspring Provincia

Vanaf 1.689,-
Vanaf 1.689,-

Bedden op maat

Boxspring Picasso

Vanaf 1.699,-

Bedden op maat

Boxspring Whistler

Vanaf 1.774,-

Bedden op maat

Boxspring Matisse

Vanaf 1.774,-

Een vlakke 2-persoons boxspring is het ideale begin voor een prima nachtrust. Wil je nog wat meer luxe, kies dan voor een elektrisch verstelbare boxspring. Alle modellen boxsprings bestaan uit meerdere lagen die ervoor zorgen dat jouw lichaam tijdens het slapen goed ondersteund wordt. In onze showroom vind je deze boxsprings in verschillende afmetingen. Je bent uiteraard van harte welkom om het ligcomfort te komen testen!

De voordelen van een tweepersoons boxspring

Zowel bij eenpersoons als tweepersoons boxsprings geldt dat de ventilatie uitstekend is. Door de constructie met veren ontstaat er een open ruimte, waardoor het vocht dat je ’s nachts verliest wordt geventileerd. Omdat de bedbodem en de matras meebewegen met jouw lichaam vormt de boxspring zich soepel tot de contouren van jouw lichaam. Doordat je de keuze hebt uit een vlakke of elektrische verstelbare 2-persoons boxspring, kun je zelf kiezen wat het beste aansluit bij jouw wensen. Wat je wellicht ook al eens is opgevallen, is dat de instaphoogte van een boxspring hoger is dan een gewoon bed. Erg fijn voor de wat oudere generatie, maar eigenlijk een voordeel voor iedereen!

Kom vrijblijvend langs in onze showroom

Ben je er nog niet helemaal uit welke tweepersoons boxspring het beste bij je past? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Hier vind je verschillende boxsprings die je eenvoudig met elkaar kunt vergelijken. Onze 2-persoons boxsprings zijn in verschillende maten leverbaar, dus je kunt in onze showroom bepalen welke maten het beste zijn voor jouw slaapcomfort.

Staan de door jou gewenste afmetingen er niet tussen? Geen probleem! Geef jouw maten aan ons door en onze slaapspecialisten produceren een boxspring op maat. Dit maatwerk hoeft niet per se veel duurder te zijn. Daarom hanteren wij meerkosten van €30,- per handeling (versmallen/verbreden en verhogen/verlagen). Daag ons uit en geef gerust jouw wensen aan ons door. Dat kan telefonisch, via mail of chat uiteraard.